A recuperar el somriure contra Inter

A recuperar el somriure contra Inter

El Barça té una gran oportunitat de treure’s l’espineta del mal començament de lliga contra l’actual campió (dimecres 21/10, 20h, BarçaTV i BarçaTV+)

Aquest dimecres 21/10 és el dia (20h, BarçaTV i BarçaTV+). Torna el millor partit del món de futbol sala, un Barça-Inter oficial 318 després de l’últim enfrontament en lliga entre aquests dos equips que va acabar amb victòria blaugrana al Palau el 8 de desembre de 2019 (5-3).

“Ara mateix, i venint de dos mals resultats a la lliga, Inter és el millor rival possible perquè ens obliga a un nivell màxim de concentració”, ha dit Plaza convençut a la prèvia en declaracions als mitjans del Club. El tècnic no podrà comptar amb Joselito, confinat fins la setmana que ve seguint les directrius de les autoritats sanitàries per ser contacte estret d’un positiu Covid tot i ell haver donat negatiu a la prova PCR; Ferrao serà dubte fins a última hora; i Matheus i Esquerdinha jugaran sense problema.

Els dos equips venen de perdre

El Barça, condicionat per l’esforç d’haver aixecat la Champions i sense temps per desconnectar, afronta el partit contra Movistar Inter amb la necessitat de guanyar els tres punts després de l’última derrota a la pista del Còrdova i d’haver sumat un punt sobre nou possibles. Movistar Inter, per la seva part, ve de perdre a casa contra UMA Antequera (2-3); i ha guanyat dos dels tres primers partits de lliga contra el Betis (8-3) i Burela (0-3).

Un rival renovat

Sota la batuta de Tino Pérez, Movistar Inter s’ha renovat aquesta temporada després de viure una época hegemónica liderada per jugadors que ja no hi són com Ortiz, Gadeia i Ricardinho. L’equip s’ha rejovenit amb jugadors de talent com els exblaugranes Eric Martel i Boyis, i també d’altres estrelles de la lliga com Cecilio i Dani Saldise. El puntal del projecte segueix sent Pito, i segueixen Jesús Herrero, Pola i Borja. “Són un equip que corre molt, amb jugadors nous que tenen molta ambició i amb un entrenador experimentat que treu el màxim rendiment de la plantilla, és un rival que aspirarà a tot com sempre i que mereix màxim respecte”, avisa Plaza.

Dyego exerceix de segon capità

“Som un equip capacitat per donar-li la volta a aquesta situació dolenta a la lliga. Som campions de Champions, però això ja és passat. Estem treballant dur per revertir la situació a la lliga. No estem aquí per callar boques, toca millorar però és qüestió de detalls, només volem treballar i treballar per sortir de la mala situació actual a la lliga”, ha dit Dyego.

“Espero que ningú es posi nerviós, això és molt llarg. Crec sincerament que només hem jugat un mal partit, contra Còrdova, i sembla impossible que només tinguem un punt a la lliga quan fa només vuit dies que hem guanyat la Champions. El que hem de fer és guanyar partits i prou. El que està clar és que l’equip necessita un impuls en tots els sentits, físic, tàctic, tècnic i emocional”, diu Andreu Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut