CFS Alcoletge – Juvenil (2-5): Triomf a la primera jornada

Els blaugranes sumen un triomf, a domicili, en el primer partit de Lliga

El partit va començar amb clar domini blaugrana, però el conjunt local disposava d’alguna ocasió al contraatac.  Iker feia una bona jugada individual i gràcies a un rebot en pròpia porteria feia el 0-1. Tot seguit els locals empataven el partit en una jugada de falta 1-1.

El juvenil tenia grans ocasions per tornar-se a avançar al marcador, però la bona defensa lleidatana i la manca d’encert feia que el marcador no es mogués.

Ben entrada la primera part, Roger Panadès tornava a avançar els blaugranes en una bona triangulació 1-2, i Adrián Tapias feia pujar el 1-3 amb un gol espectacular amb un gran xut de jugada d’estratègia.

Abans de la mitja part, els locals van aprofitar una errada en sortida de pilota blaugrana, per retallar distàncies 2-3.

Domini visitant

A la segona part, el domini blaugrana va ser total, disposava de grans ocasions i de molt clares, però la falta d’encert en la definició feia que no s’ampliés la distància a l’electrònic.

No va ser fins al min 36, quan novament, Adrián Tapias al segon pal feia el 2-4. I seguidament, Toni Cerdà aprofitava una bona recuperació de pilota quan el rival jugava amb porter jugador, per fer el definitiu 2-5.