Els cinc sentits posats en el Peñíscola

Els cinc sentits posats en el Peñíscola

Comença la lliga al Palau a una setmana vista de la Final Four de la Champions contra un rival que ha renovat mitja plantilla i que entrena l’exjugador blaugrana Manuel Collado

El Barça s’estrena a la lliga aquest divendres al Palau sense públic contra Peñíscola (20:45h, Palau Blaugrana, en directe BarçaTV i BarçaTV+), en un partit que ha de servir de test final de cara a la Final Four de la Champions que es disputarà la setmana que ve a Barcelona.

Els blaugrana arriben al partit amb un balanç de dues victòries i una derrota en els tres partits de pretemporada disputats contra Palma Futsal, Movistar Inter i Fútbol Emotion Zaragoza. Andreu Plaza té a tota la plantilla disponible per al partit, tot i que podria reservar a Esquerdinha per precaució pensant en la Champions.

Pel que fa al rival, el Peñíscola Globeenergy, és un equip molt renovat i que presenta un vell conegut a la banqueta, l’exblaugrana Manuel Collado. Entre els nous destaca l’ala Walex i l’equip continua comptant amb Molina, un dels millors porters de la lliga.

Declaracions de Plaza i Lozano

El capità i l’entrenador han atès als mitjans de comunicació a la prèvia de l’inici de la lliga. Plaza afronta el partit amb bones sensacions després dels partits i els entrenaments de la temporada. “Serà una temporada plena de dificultats per culpa de la pandèmia, com passa en tots els àmbits de la societat”, reconeix el tècnic. “Arribem curts de preparació i fa sis mesos que no juguem un partit oficial, però hem de posar bona cara davant de les dificultats i afrontar el que ve amb la millor actitud, aquesta serà la clau de tot”, explica Plaza.

Per la seva banda, Lozano fa de capità. “Tenim moltes ganes de començar la lliga, la pretemporada s’ha fet llarga i estem desitjosos de començar la competició oficial. El partit contra Peñíscola serà una bona pedra de toc de cara a la Champions i ho donarem tot per guanyar. Això sí, trobarem a faltar a la nostra afició i tant de bo puguin tornar el més aviat possible a la grada per animar-nos”, diu Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut