Ferrao renova fins al 2024

Ferrao renova fins al 2024

El Barça s’assegura la continuïtat del millor jugador del món per tres temporades més, amb una quarta d’opcional

El FC Barcelona i Ferrao han arribat a un acord per ampliar el contracte del pivot brasiler i actual millor jugador del món fins al 30 de juny de 2024. És la tercera renovació de Ferrao amb el Barça, que viu la setena temporada al Club i tenia contracte fins al proper 30 de juny. Amb aquest nou acord Ferrao, que ara té 29 anys, serà culer fins als 33 anys, amb opció a una temporada més. Una gran manera de celebrar que ja està completament recuperat de la greu lesió al tendó d’Aquil·les que el va mantenir fora de les pistes gairebé tota la temporada passada.

Tercer màxim golejador històric

Ferrao va arribar al Club la temporada 2014/15 procedent del Tyumen i ha anat millorant els seus registres temporada rere temporada fins a convertir-se en el tercer màxim golejador històric del Club amb 211 gols oficials. Només el superen Lozano, que ha marcat 262 gols vestint de blaugrana i Wilde, amb 247 gols. Amb el Barça ha guanyat 1 lliga (2019), 2 Copes d’Espanya (2019, 2020), 2 Copes del Rei (2018, 2019), una Supercopa (2019) i cinc Copes Catalunya (2014, 2015, 2016, 2017, 2018)

Ferrao va guanyar 3 premis de màxim golejador de la lliga seguits, entre el 2017 i el 2019, i la temporada passada liderava la classificació amb 16 gols en el moment de la lesió. La temporada 2018/19 va ser la seva temporada més golejadora al Club amb 55 gols entre totes les competicions, uns números que li van valer el premi MVP al millor jugador de la lliga i també el FutsalPlanet al millor jugador del món.

Culer per sempre

“Encara em queden molts reptes per assolir al Club, principalment aquesta Champions que ens fa tanta il·lusió a tots i que ara tenim una gran oportunitat per intentar guanyar-la al Palau”, ha dit Ferrao. “És un orgull vestir aquesta samarreta, des del primer dia m’he sentit com a casa meva en aquest Club i vull seguir molts anys al Barça”, ha explicat el brasiler.

Per la seva part, el directiu responsable del Barça de futbol sala Josep Ramon Vidal-Abarca ha destacat la importància que té per al Club comptar amb un actiu com Ferrao. “És el millor del món dintre de la pista i també és una persona amb carisma que ens ajuda a apropar el futbol sala a l’afició”, ha dit Josep Ramon Vidal-Abarca.

Per últim el manager Txus Lahoz ha expressat la satisfacció de veure la progressió de Ferrao des de la seva arribada al Club. “S’ha anat superant temporada rere temporada amb esforç i sacrifici i ara mateix és el jugador més determinant del món en la seva posició, sense cap mena de dubte”, ha dit Lahoz. El manager també ha celebrat la total recuperació de Ferrao de la lesió al tendó d’Aquil·les. “Estarà al 100% de cara a la Champions i és el millor fitxatge que podíem fer”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut