La Final Four de Champions, en directe per BarçaTV i BarçaTV+

La Final Four de Champions, en directe per BarçaTV i BarçaTV+

La UEFA confirma que la semifinal Barça-KPRF es disputarà el divendres 9/10 a les 21h, en un esdeveniment que se celebrarà al Palau Blaugrana i serà a porta tancada per al públic

La UEFA ha confirmat els horaris i alguns detalls més de la Final Four de la UEFA Futsal Champions League que es disputarà al Palau entre els dies 9 i 11 d’octubre i serà a porta tancada per al públic.

Horaris i TV

Les semifinals seran el divendres 9/10. La primera semifinal la disputaran ElPozo-Tyumen (16h), i la segona el Barça-KPRF (21h). Els partits del Barça es retransmetran en directe per BarçaTV i a tot al món a través de la plataforma de subscripció BarçaTV+

El diumenge 11/10 es disputaran el partit pel tercer i quart lloc (16h) i també l’esperada final (20h), també amb les càmeres de BarçaTV i BarçaTV+ per a tot el món en directe.

Sense André Coelho

La UEFA també ha confirmat que els jugadors que la temporada passada van començar la competició amb un altre equip, no podran disputar aquesta Final Four. La mesura afecta al portuguès André Coelho (Barça), que va jugar amb Benfica; i al porter Juanjo (ElPozo), que va disputar la Main Round i la Elite Round amb el Barça.

Tercera Final Four consecutiva

El Barça disputarà la tercera Final Four consecutiva després de caure en semifinals en les últimes temptatives a Saragossa el 2018 contra Movistar Inter (2-1) i a Almaty el 2019 contra el Kairat (5-2). El Club ha guanyat dues vegades la Champions, quan es denominava UEFA Futsal Cup. La primera a Lleida el 2012 contra el Dinamo de Moscou (3-1), i la segona a Bakú el 2014, també contra el Dinamo de Moscou a la final (5-2 a la pròrroga).

uefa_crea
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut