Adolfo, novetat contra Fútbol Emotion Zaragoza

Adolfo, novetat contra Fútbol Emotion Zaragoza

L’ala ja s’entrena amb el grup i jugarà els primers minuts de la pretemporada, mentre que André Coelho està concentrat amb Portugal i serà baixa (dimecres, 20h, BarçaTV, Esport3 i BarçaTV+)

El Barça afronta el tercer i últim amistós de la pretemporada contra el Fútbol Emotion Zaragoza amb la gran novetat d’Adolfo, que aquest dimarts ja s’ha entrenat amb el grup i s’espera que pugui tenir minuts per agafar rodatge de cara a l’estrena de la lliga i la Final Four de la Champions. En canvi, serà baixa André Coelho, concentrat amb la selecció de Portugal i que no tornarà a entrenar-se amb l’equip fins el proper dijous. També jugaran Joselito, Feixas i Matheus, que ja van participar de l’amistós contra Movistar Inter. El partit es disputarà aquest dimecres a les 20h al Palau Blaugrana a porta tancada i serà retransmès en directe per BarçaTV, Esport3 i BarçaTV+.

Adolfo, amb bones sensacions

L’ala colomenc ja està plenament recuperat de la lesió muscular a l’adductor de la cuixa esquerra i té ganes de jugar els primers minuts de la pretemporada. “Les sensacions són molt bones i segur que estaré al 100% per la lliga i per la Champions, ara ens hem de prendre els amistosos com si fossin finals per arribar ben preparats a la Final Four”, explica Adolfo.

“Recuperem a Adolfo i això és una molt bona notícia. La derrota contra Inter? Vam perdre per errors puntuals però col·lectivament vam fer un bon partit amb fases molt bones de joc. Els resultats ara mateix tenen una importància molt relativa, el que és realment important és que estem entrenant molt bé, tots els jugadors estan molt implicats i els nous s’estan adaptant ràpidament als sistemes que treballem", ha explicat Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut