Amistós competit amb massa càstig final (4-6)

El Barça acaba cedint en un final de partit boig i una segona part plena d’ocasions per als dos equips en els debuts de Feixas i Matheus amb la samarreta blaugrana

El Barça ha caigut derrotat en el segon amistós de pretemporada en un partit competit i igualat contra Movistar Inter (4-6). Els blaugrana han dominat més a la primera part i han gaudit de bones ocasions per marcar per part de Coelho, Esquerdinha i Lozano. Però ha estat Movistar Inter, a través d’Eric Martel, qui ha robat i ha marcat el primer gol del partit aprofitant una errada en la sortida de pilota del Barça. En els últims minuts de la primera part Jesús Herrero ha estat protagonista salvant l’empat, sobretot traient el peu en un xut creuat molt perillós de Ferrao.

Segona part boja

A la segona part han passat més coses. De seguida Pito ha fet el 0-2, al minut 4 de la represa. I a partir d’aquí s’han succeït els gols, però sempre amb el Barça a remolc en el marcador. Fins a nou gols s’han vist a la segona part, set dels quals en els últims vuit minuts. El Barça ho ha provat tot per empatar i ha generat bones ocasions en el joc de cinc, amb Daniel fent de porter-jugador. Però l’efectivitat d’Inter ha resultat letal, i no han perdonat ni una errada defensiva blaugrana. Al final, mal resultat però sensacions positives per continuar la preparació de cara a l’inici de lliga i la Final Four de la Champions de principis d’octubre. A destacar també els debuts de Miquel Feixas i Matheus amb la samarreta blaugrana i els primers minuts de Joselito en aquesta pretemporada.

FITXA PARTIT:

BARÇA: Feixas, Aicardo, Lozano, Dyego i Ferrao (cinc inicial). També han jugat: Dídac, Matheus, André Coelho, Daniel, Esquerdinha, Joselito, Marcenio, Povill i Ximbinha.

Movistar Inter: Jesús Herrero, Boyis, Borja, Eric Martel i Cecilio (cinc inicial). També han jugat: Álex González, Lucas Tripodi, Pola, Raya, Dani Saldise, Bruno Iacovino, Fer Drasler, Pito i Jon Olabarría.

Gols: 0-1 Martel (min. 13); 0-2 Pito (min. 24); 1-2 Ferrao (min. 27); 1-3 Boyis (min. 32); 2-3 Ferrao (min. 34); 2-4 Raya (min. 35); 3-4 Dyego (min. 36); 3-5 Borja (min. 38); 4-5 Lozano (min. 38); 4-6 Lucas Tripodi (min. 39).