Ja hi ha calendari de lliga de Primera i Segona Divisió de Futsal

Ja hi ha calendari de lliga de Primera i Segona Divisió de Futsal

El Barça debuta al Palau Blaugrana contra el Peñíscola Globeenergy el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre, la setmana prèvia a la disputa de la Final Four de la Champions

La RFEF ha publicat el calendari de la Primera i la Segona Divisió RFEF de Futbol Sala. Els emparellaments han volgut que el Barça debuti al Palau Blaugrana contra Peñíscola Globeenergy el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre, la setmana prèvia a la disputa de la Final Four de la Champions.

Primera volta

El Barça-Movistar Inter de la primera volta serà al Palau a la jornada 5, 20 d’octubre, entre setmana. I el Palma-Barça ajornat de la segona jornada per la Champions passarà a disputar-se el 28 d’octubre, només tres dies després d’una exigent visita a Valdepeñas.

El derbi Barça-Industrias Santa Coloma de la primera volta serà al Palau a la jornada 9, el cap de setmana del 14 novembre. ElPozo-Barça es disputarà a la jornada 12, el cap de setmana del 28 de novembre. I el Barça tancarà la primera volta també al Palau contra l’Aspil el cap de setmana del 17 de gener.

Segona volta

Les dates claus de la segona volta són Movistar-Inter Barça a la jornada 22, el 26 de febrer. El derbi a Santa Coloma a la jornada 26, el 2 d’abril. I el Barça-ElPozo a la jornada 29, el primer cap de setmana de maig,

Els play-off es disputaran al millor de tres partits. Amb quarts, semifinals i final, entre el 2 i el 30 de juny.

Calendari de Segona Divisió

El Barça B està enquadrat al grup A de la Segona RFEF Futsal i debutarà a casa contra l’Alzira FS el cap de setmana del 18 d’octubre. I el primer derbi contra el filial de ElPozo serà a la jornada 8  també a la Ciutat Esporitva el 5/12.

Més cites clau

Al marge del calendari de lliga, la resta de cites clau són les següents:

-          Final Four Champions 2019/20 al Palau: del 9 al 11 d’octubre 2020.

-          Final Four Copa Rei 2019/20 (seu per definir): del 18 al 20 de desembre 2020.

-          Final Supercopa Movistar Inter-Barça: 8-9 gener 2021.

-          Copa España 2021: del 25 al 28 d’abril 2021.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut