Suport dels Dracs abans de l’amistós Barça-Inter

Suport dels Dracs abans de l’amistós Barça-Inter

L’equip rep la visita del grup d’animació en una prèvia marcada per les altes mèdiques de Joselito i Miquel Feixas, que estaran disponibles

Fa més de sis mesos que els Dracs no poden animar al Barça des de la corba. I per aquest motiu el grup d’animació ha volgut donar suport a l’equip a les portes d’una temporada que es presenta incerta pel que fa a la presència de públic a les graderies.

De moment l’amistós Barça-Movistar Inter d’aquest divendres 18/9 a les 17h serà a porta tancada, tot i que es podrà seguir per BarçaTV, Esport3 i també a tot el món a través de la plataforma de subscripció BarçaTV+. Per a aquest partit, Andreu Plaza recupera a Miquel Feixas i Joselito i té les úniques baixes d’Adolfo i Matheus.

“Una prova de nivell”

El capità Sergio Lozano ha atès als mitjans del Club a la prèvia de l’amistós contra Movistar Inter i ha remarcat el nivell del rival. “Tot i els canvis que ha patit en la seva plantilla, Movistar Inter segueix sent aspirant a tot perquè ha fitxat molt bé i han mantingut bona part de la columna vertebral de l’equip”, diu Lozano sobre el vigent campió de lliga. “Inter sempre és Inter i mai te’n pots refiar i estic convençut que estaran a dalt lluitant per tot”, explica.

“Necessitem competir contra equips molt forts des del primer moment perquè tenim la Final Four de la Champions aquí mateix i hem d’arribar ben preparats a la cita”, destaca Lozano sobre la pretemporada. “Es veurà un partit bonic i disputat, tot i que el més important ara mateix per als dos equips és seguir agafant confiança i bones sensacions, i ajudar a l’adaptació dels nous”, diu el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut