El Barça B i el Juvenil ja coneixen els seus rivals

El Barça B i el Juvenil ja coneixen els seus rivals

La RFEF ja ha comunicat els grups dels joves blaugranes.

La 2a División RFEF de futbol sala ja està definida. A diferència de temporades anteriors, on jugaven tots contra tots, ara la categoria s’ha dividit en dos grups i el Barça B restarà en el Subgrup 1.

CD El Ejido Futsal, Software Delsol Mengíbar FS, Full Energía Zaragoza, Manzanares FS Quesos El Hidalgo, ElPozo Ciudad de Murcia, Elche CF, CFS Bisontes Castellón i Family Cash Alzira FS formen part  Subgrup 1 i seran els rivals dels joves entrenats per Xavi Closas.

Els joves del filial blaugrana iniciaran el seu camí el proper 17 d’octubre i juguen aquesta primera fase de la competició en format tots contra tots, a doble volta. Els 4 primers classificats dels 2 grups que formen la competició, jugarien per les posicions d’ascens i els 5 classificats en les darreres posicions de cada grup, jugaran per evitar el descens, arrossegant els resultats que haurien tingut contra els rivals del seu subgrup.

L’equip Juvenil, resta enquadrat en el Grup 3, Subgrup A, de la División de Honor.  Club Manresa FS, Les Corts AE, Salou FS, Hospitalet Bellsport FS, FS Ripollet, AEFS Arrels, Futsal Vicentí CE, CN Caldes i Alcoletge CFS comparteixen grup amb els blaugranes.

Els 4 primers classificats dels dos subgrups que es divideix el Grup 3, jugaran per assolir les dues places que donen dret a participar a la Copa d’Espanya de la categoria i els sis darrers classificats de cada subgrup, lluitaran per evitar el descens de categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut