Confirmat amistós Barça-Movistar Inter

Confirmat amistós Barça-Movistar Inter

El partit es disputarà al Palau Blaugrana el proper divendres dia 18 de setembre a les 17h, a porta tancada, i serà retransmès en directe per BarçaTV, Esport3 i també es podrà veure a tot el món a través de la plataforma de subscripció BarçaTV+

Després del debut amb victòria en la pretemporada contra Palma Futsal (3-2), el Barça de futbol sala disputarà aquesta setmana un segon partit amistós contra el vigent campió de lliga, Movistar Inter. El partit es disputarà al Palau Blaugrana el proper divendres dia 18 de setembre a les 17h. Serà a porta tancada, però es podrà veure per televisió. El partit s’oferirà en directe per BarçaTV, Esport3, i també es podrà veure a tot el món a través de la plataforma de subscripció BarçaTV+.

Rival de màxima exigència

“Necessitem jugar contra rivals de molt nivell perquè tenim la Final Four de la Champions d’aquí menys d’un mes i el nostre objectiu aquesta pretemporada va totalment encarat a preparar bé aquesta final, que per a nosaltres és un dels principals objectius de la temporada”, reconeix Andreu Plaza. El Barça-Movistar Inter es disputarà amb el vist-i-plau de les autoritats federatives i amb totes les mesures sanitàries per tal de garantir la salut de jugadors i tècnics.

Últim precedent, del desembre del 2019

Es dona la circumstància que Barça i Movistar Inter no s’enfronten des del 8 de desembre de 2019, quan el Barça va guanyar per 5-3 al Palau amb gols de Aicardo, Dyego, Lozano (2) i un golàs antològic d’Arthur. Tant Barça com Movistar Inter només han jugat un partit de pretemporada fins ara. El Barça va guanyar al Palma Futsal (3-2), i Movistar Inter va perdre a Cartagena (6-4). Al marge del partit del proper divendres, el Club continua treballant per tancar, com a mínim, un partit amistós més abans de l’inici del campionat de Lliga previst per al mes d’octubre. Els partits amistosos s’anunciaran setmana a setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut