Barça – Palma Futsal: Primer test superat (3-2)

Barça – Palma Futsal: Primer test superat (3-2)

Els gols de Ferrao, que ha tornat a les pistes després de prop de 10 mesos, Aicardo i Daniel han resultat determinants en un partit en el que també ha reaparegut Esquerdinha

Primer test de la pretemporada i primera victòria per al Barça (3-2). L’equip que dirigeix Andreu Plaza ha derrotat el Palma Futsal al Palau Blaugrana, un escenari que ha vist com la pilota del futbol sala tornava a rodar molts mesos després.

Els gols de Ferrao, gairebé 10 mesos després de lesionar-se, Aicardo i Daniel han estat determinants per a un equip blaugrana que ha afrontat aquest amistós sense els lesionats Miquel Feixas, Joselito, Adolfo i Matheus i amb la bona notícia del retorn d'Esquerdinha.

Davant d’un Palma de categoria, els de Plaza s’han mostrat efectius i, després d’un inici amb un alt ritme per part de tots dos equips, han pogut marxar ja al descans per davant en el marcador.

Primer perquè Ferrao, que ha demostrat no haver perdut la seva punteria, ha marcat el seu primer gol després d’estar prop de 10 mesos apartat dels terrenys de joc. El pivot ha rebut d’esquenes i ha aconseguit passar l’esfèrica per sota de les cames de Tomaz abans de superar Fabio (1-0, min 8). Posteriorment, i en un llançament de falta, Aicardo ha sorprès la defensa i ha ampliat distàncies (2-0, min 10).

Tot i que Marlon, en una jugada d’estratègia, ha pogut reduir diferències a l’electrònic quan millor es trobava l’equip blaugrana (2-1, min 14), després del pas pels vestidors Daniel ha posat el 3-1 aprofitant una assistència de Ferrao (min 25).

Tot i que el ritme ha baixat, Raúl Campos, a tres minuts del final i en un xut de primeres, molt ben col·locat i amb el Palma jugant amb porter-jugador, ha ajustat una mica l’electrònic (3-2, min 36). Però ja no ha pogut fer-hi més i el Barça ha acabat guanyant, tot i que el més important era començar a agafar sensacions competitives de cara a la Final Four de la Champions i a l’inici de la Lliga.

La fitxa tècnica

Barça, 3

Palma Futsal, 2

Barça: Dídac, A. Coelho, Jesús Aicardo, Dyego, Esquerdinha –cinc inicial- Marcenio, Lozano, Ferrao, Daniel, Ximbinha, Povill.

Palma: Fabio, Marlon, Nunes, Hamza, Claudino –cinc inicial- Barrón (ps), Tomaz, Rafa López, Vilela, Raúl Campos, Lolo, Mati Rosa, Joao, Allan.

Gols: 1-0, Ferrao (min 8). 2-0, Aicardo (min 10). 2-1, Marlon (min 14). 3-1, Daniel (min 25). 3-2, Raúl Campos (min 36).

Àrbitres: Alberto Centeno Bono i Jordi Centeno Bono. Groga per a Ximbinha (Barça), i per a Lolo i Vilela (Palma).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut