Comença la pretemporada amb la vista posada a la Champions

Comença la pretemporada amb la vista posada a la Champions

Coelho i Matheus, cares noves; Ferrao ja treballa amb el grup; i Miquel Feixas s’incorpora un dia més tard als entrenaments

L’inici de la pretemporada del Barça de futbol sala també significa que comença el compte enrere per a la Final Four de la Champions que es disputarà entre el 8 i l’11 d’octubre al Palau. “Tenir un objectiu tan clar a curt termini ens ajuda perquè la gent estigui motivada i concentrada des del primer dia”, reconeix Plaza. “Tenim dos mesos per preprar-nos bé, tenim confiança en nosaltres mateixos, ja no pensem en la lliga, pensem que som el mateix equip que va guanyar la Copa al març i que venia de guanyar cinc títols nacionals seguits i som un equip capacitat per guanyar la Champions, i si pot ser dues Champions aquesta temporada”, afirma Plaza.

Cares noves i molta il·lusió

De les tres cares noves, Coleho i Matheus ja han treballat amb el grup, mentre que Feixas s’incorpora demà dimecres als entrenaments. També ha treballat amb el grup Ferrao, ja recuperat de la lesió al tendó d’Aquil·les que el va obligar a passar pel quiròfan a principis de desembre i que l’ha mantingut 8 mesos allunyat de les pistes. “Tenim una plantilla equilibrada, amb jugadors importants, tenim moltes expectatives posades en els nous fitxatges, i el retorn de Ferrao també és una molt bona notícia. Vam acabar la temporada amb un regust agredolç i comencem la nova temporada amb molta il·lusió i la màxima ambició”, explica Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut