Amb ganes de començar

Amb ganes de començar

El Barça de futbol sala torna a l’activitat amb les proves analítiques preceptives abans de l’inici dels entrenaments

La plantilla del Barça de futbol sala s’ha retrobat aquest matí a la Ciutat Esportiva per passar les proves analítiques prèvies a l’inici dels entrenaments, que començaran demà dimarts a la tarda.

Els jugadors han passat un per un pel Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva per sotmetre’s a les analítiques. També s’han fet els tests necessaris per garantir la salut dels esportistes. Encara no hi eren els nous fitxatges. Feixas i Coelho ja van passar les proves la setmana passada, mentre que Matheus se sotmetrà demà dimarts a la revisió mèdica amb la resta de la plantilla.

La Champions, objectiu prioritari

El capità Sergio Lozano i Esquerdinha han atès a BarçaTV. “Les vacances han anat bé per desconnectar, però ja teníem ganes de tornar a la rutina i començar a entrenar. Tenim molts reptes per endavant, sobretot la Champions ara al més d’octubre al Palau, i ens hem de preparar bé perquè no és normal jugar-se un títol tan important durant el primer trimestre de la temporada”, explica Lozano.

“És una temporada molt il·lusionant per a nosaltres, plena de reptes i l’afrontem amb moltes ganes i la màxima ambició per intentar lluitar per tots els títols. El més important és que ara tots estem bé i podem preparar la Champions amb tota la plantilla disponible”, remarca Esquerdinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut