Els Dracs fan costat a l'equip abans de marxar cap a Màlaga

Els Dracs fan costat a l'equip abans de marxar cap a Màlaga

Els d'Andreu Plaza han tingut el suport i ànims dels Dracs abans d'iniciar el viatge cap al Martín Carpena, on es jugarà el play-off exprés pel títol de Lliga

La millor manera de començar el camí cap a Màlaga. El Barça de futbol sala ha marxat aquest diumenge al matí cap a terres andaluses per disputar el play-off exprés pel títol de Lliga. Encara que els d'Andreu Plaza disputaran els partits sense afició a la graderia, s'han endut una gran dosi de suport. I és que els Dracs han volgut desitjar molta sort als jugadors, al mateix temps que han pogut cantar la coneguda cançó Un dia de partit. A banda d'intercanviar sensacions i poder conversar entre ells, jugadors i aficionats s'han conjurat per intentar reeditar el títol de campions de Lliga. 

Els d'Andreu Plaza ja tenen la ment posada en el partit de quarts de final d'aquest dimarts contra el Llevant (17 h, Esport3, Gol, LaLigaSportsTV). Els culers s’han entrenat aquest matí per última vegada a Barcelona abans de desplaçar-se en AVE a la Costa del Sol. El tècnic blaugrana podrà comptar amb tota la plantilla excepte Ferrao. Esquerdinha ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria, mentre que Ferrao, finalment, s’ha quedat a Barcelona perquè no s’ha pogut recuperar a temps de la lesió al tendó d’Aquil·les i és l’única baixa de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut