Arrenquen els entrenaments individuals i a l’aire lliure

Arrenquen els entrenaments individuals i a l’aire lliure

El primer equip de Futsal ha tornat a l’activitat per començar a preparar el play-off exprés en una sessió que ha tingut lloc als camps de futbol de la Ciutat Esportiva

Amb el play-off exprés aprovat per la RFEF a l’horitzó, el primer equip de Futsal ha començat els entrenaments als camps de futbol de la Ciutat Esportiva de manera individual i a l’aire lliure, tal i com marquen els protocols.

Aquest dimarts, a partir de les 10 hores, els jugadors i membres del cos tècnic blaugrana s’han repartit entre els camps de futbol 8 i 9 de la Ciutat Esportiva, amb l’espai dividit en zones de treball per mantenir la distancia de seguretat obligada per les autoritats sanitàries.

La sessió ha durat gairebé dues hores, amb predomini del treball físic amb pilota. Sergio Lozano ha participat amb normalitat de l'entrenament després de sotmetre’s a una ressonància que revela que ja té cicatritzada la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer a la Copa. També evolucionen bé de les lesions de llarga durada els brasilers Ferrao i Esquerdinha, que han reprès l’activitat de fisioteràpia i readaptació encara al marge del treball de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut