Com s’entrenen els porters durant el confinament?

Com s’entrenen els porters durant el confinament?

Dídac Plana i Juanjo Angosto participen en un vídeo d’exercicis destinat a tots els porters dels equips formatius del Barça

Des de l’inici del confinament hem vist molts vídeo d’esportistes treballant des de casa per mantenir la forma. El que no havíem vist encara fins ara és com s’entrenen, de forma específica, els porters de futbol sala.

L’entrenador de porters del Club, l’ex del primer equip Julio Gracia, ha preparat un vídeo per a tots els porters de la base amb idees d’exercicis per fer des de casa. El vídeo està presentat pel porter del primer equip Dídac Plana, i també hi participen Juanjo Angosto, els porters del filial Àlex Lluch i Óscar de la Faya, i els porters del Juvenil Óscar Dirul i Álex Royo.

Els exercicis treballen bàsicament la tècnica, la coordinació i els reflexos. No cal un espai gran per a practicar-los: val un garatge, el menjador de casa i, fins i tot, el passadís. A falta de mitjans, la creativitat s’accentua. I en alguns casos, resulta indispensable comptar amb l’ajuda dels pares per dur-los a terme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut