Burela-Barça: Triomf important abans de la Copa d'Espanya (1-6)

Burela-Barça: Triomf important abans de la Copa d'Espanya (1-6)

L’equip d’Andreu Plaza manté el pols amb el Movistar Inter, amb un nou triomf abans de la Copa d'Espanya

El Barça arribarà fi a Màlaga. Tercera victòria consecutiva dels blaugrana a la pista del Burela per seguir l’estela del líder. Guiats per un Adolfo que està en un moment dolç –segon hat-trick en sis dies del de Santa Coloma– i gràcies a dos córners i una genialitat de Dyego, els d’Andreu Plaza han allargat la imbatibilitat d’aquest 2020.

El Barça ha avisat primer a través d’Adolfo, que des de mitja pista ha provat de sorprendre Edu i gairebé ho aconsegueix, però el travesser ho ha evitat. El domini inicial blaugrana no s’ha traduït en gol. Tot al contrari, ja que ha estat el Burela el que ha colpejat primer. Álex Diz ha sorprès Juanjo amb un xut ras per avantatjar el seu equip en el marcador. El Barça ha reaccionat i Marcenio, Aicardo, Ximbinha i Daniel han reactivat els blaugrana. Precisament dos d’aquests jugadors han protagonitzat la jugada de l’empat: córner servit per Marcenio i Daniel ha marcat a plaer per equilibrar la balança.

La igualtat en el marcador també s’ha traslladat a la pista, amb un partit obert, d’anades i tornades. L’enfrontament ha entrat en una fase de descontrol i de ritme frenètic, amb ocasions per part d’ambdós conjunts. La més clara ha estat d’Álex Diz, amb un xut al pal. Per part blaugrana, els brasilers Dyego i Arthur són els qui més han olorat el gol. Fins que un altre córner ha estat decisiu. Aicardo, amb una gran volea, ha enviat al fons de la xarxa la centrada de Marcenio per posar per davant el Barça al 15 de joc. Dos minuts després, el de sempre, Adolfo, ha fet el tercer amb un bon xut creuat.

Juanjo i Adolfo certifiquen el triomf

La segona meitat ha començat moguda, amb repartiment d’ocasions. El Burela ha trucat a la porta del gol a través de Renato i Joselito, però un immens i providencial Juanjo els ha negat qualsevol opció de reduir distàncies. Llavors la màgia de Dyego ha aparegut. El brasiler ha culminat una jugada personal per deixar pràcticament sentenciat el xoc. El Burela s’ha vist obligat a atacar amb porter-jugador. Adolfo ha recuperat l’esfèrica en dos d’aquests atacs i ha firmat el cinquè i el sisè gol culer. És el segon hat-trick seguit del pitxitxi del Barça i de la Lliga, amb 26 dianes.

Tercer triomf consecutiu de l’equip d’Andreu Plaza, que continua a dos punts del Movistar Inter. El proper repte del Barça serà la Copa d'Espanya, que es disputarà el proper cap de setmana a Màlaga. Els blaugrana buscaran contra l’Osasuna Magna un lloc a les semifinals (divendres, 19 hores).

FITXA DEL PARTIT

Burela, 1
Barça, 6

Burela: Edu, Lucho, Renato, Álex Diz, Luisma –cinc inicial– Pitero, Pixote, Xande, Joselito, Xande, Eto’o.
Barça: Juanjo, Boyis, Arthur, Dyego, Adolfo –cinc inicial– Aicardo, Marcenio, Ximbinha, Daniel, Roger.
Gols: 1-0, Álex Diz (min 4); 1-1, Daniel (min 8); 1-2, Aicardo (min 15); 1-3, Adolfo (min 17); 1-4, Dyego (min 29); 1-5, Adolfo (min 33); 1-6, Adolfo (min 40).
Àrbitres: Mayo López i Panadero Díaz-Concha. Han amonestat amb targeta groga els locals Renato i Álex Diz i els blaugrana Boyis, Dyego i Daniel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut