Primer el Burela, després la Copa

Primer el Burela, després la Copa

Plaza avisa que el partit a Vista Alegre és “perillós” tenint en compte el precedent de fa només 15 dies a la Copa del Rei i també la necessitat de punts del rival (dissabte, 17 h, sense TV)

Segon assalt contra el Burela en poc més de dues setmanes (dissabte, 17 h, Vista Alegre, sense TV). Tot i ser el cuer, el conjunt de Juanma Marrube ja va posar contra les cordes el Barça en els quarts de final de la Copa del Rei en una eliminatòria que es va decidir als penals a favor del conjunt blaugrana (3-3, 3-2 p.p.). A més, els gallecs afronten el partit amb la moral alta després de guanyar a Peníscola (2-4).

El Barça, per la seva banda, ha sumat 16 dels últims 18 punts en joc a la Lliga i segueix lluitant per desbancar del liderat l'Inter, que suma dos punts més a la classificació a falta de vuit jornades per al final de la Lliga regular. Els de Plaza tenen les úniques baixes de Ferrao i Esquerdinha, i el tècnic ha deixat fora de la convocatòria Lozano i Rivillos a només una setmana de l’inici de la Copa d’Espanya.

“Partit perillós”

El tècnic Andreu Plaza vol aparcar la Copa d’Espanya i centrar-se exclusivament en el partit contra el Burela. “És un partit perillós, i estem advertits”, diu Plaza. “A aquestes alçades de la competició els equips de la part baixa s’alliberen contra els grans, perquè no tenen res a perdre i sempre són partits molt complicats”, avisa el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut