Barça – Corinthians: Guanya la solidaritat (4-2)

Barça – Corinthians: Guanya la solidaritat (4-2)

Els d’Andreu Plaza aconsegueixen la victòria al Palau, amb gols de Roger, Boyis, Dyego i Ximbinha, en un partit solidari en benefici del Projecte Inclusiu per la Diversitat de la Fundació al Barri de Les Corts

El Palau ha viscut una tarda de solidaritat. El Barça de futbol sala ha rebut la visita del Corinthians brasiler, en un amistós solidari en què tota la recaptació ha anat destinada al Projecte per la Diversitat que la Fundació Barça porta al barri de Les Corts.

Un duel en què tots dos equips han unit forces per aquesta causa. També juntament els 1944 espectadors presents a les grades del Palau, que a més han vist com els gols de Roger, Boyis, Dyego i Ximbinha han acabat atorgat la victòria al Barça (4-2).

La Llotja Presidencial del Palau Blaugrana al Barça - Corinthians
El projecte Inclusiu per la Diversitat de Les Corts, protagonista del Barça - Corinthians

I s’ho han passat bé perquè, tot i que l’important era ajudar al projecte, el domini blaugrana ha estat pràcticament total.

Ja al descans, el resultat era favorable (2-0), amb gols de Roger i Boyis. La primera diana ha arribat després que Dyego hagi aprofitat una errada de Batalha i hagi cedit l’esfèrica cap a Roger, que ha aconseguit transformar l’1-0 (min 12). La segona, en una centrada de Lozano que Boyis ha convertit en el 2-0 (min 17).

En el segon temps els gols s’han fet esperar, però també han acabat arribant. Deives ha reduït diferències de penal (2-1, min 34), mentre que Dyego ha transformat un doble penal de forma espectacular (3-1, min 35) per tornar a moure el marcador. Novament Deives ha aconseguit batre la porteria blaugrana, a un minut del final (3-2, min 39), però ha estat Ximbinha, després d’una passada del mateix Juanjo, qui ha tancat l’electrònic (4-2, min 40) d’un partit especial. Perquè, al final, qui guanya és la solidaritat.

LA FITXA

Barça, 4
Corinthians, 2

Barça: Dídac Plana, Aicardo, Daniel, Arthur, Ximbinha –cinc inicial- Juanjo (ps), Boyis, Dyego, Roger, Adolfo, Lozano, Rivillos, Joselito, Marcenio.

Corinthians: Tiago, Nené, Murilo, Deives, Matheus –cinc inicial- Schutt (ps), Batalha, Jackson, Henrique, Daniel Ferreira, Daniel Airoso, Higor, Guilhermao, Neguinho.

Gols: 1-0, Roger (min 12). 2-0, Boyis (min 17). 2-1, Deives, de penal (min 34). 3-1, Dyego (min 35). 3-2, Deives (min 39). 4-2, Ximbinha (min 40).

Àrbitres: Francesc Garcia-Donas, Miguel Moreno.

Assistència: 1944 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut