Barça-Corinthians: més que un amistós

Barça-Corinthians: més que un amistós

Tota la recaptació del partit es donarà a la Fundació Barça en benefici del Projecte Inclusiu per la Diversitat de Les Corts (dimecres 26/2, 19:30h, Palau Blaugrana)

El Barça de futbol sala i la Fundació han unit forces per organitzar un dels millors partits de Futsal del món: el Barça-Corinthians (dimecres 26/2, 19:30h, Palau Blaugrana). Serà un amistós solidari i tota la recaptació, amb entrades a partir de 3 euros, es donarà al Projecte per la Diversitat que la mateixa Fundació Barça porta a terme al barri de Les Corts.

Un All Stars del Futsal

El Barça i el Corinthians són actualment dos dels millors equips del món de futbol sala i, a més, són dos dels Clubs amb més seguidors arreu del planeta. El conjunt brasiler té una plantilla plagada d’estrelles encapçalada per jugadors com Matheus, Éder Lima, Higor, Daniel i el porter Tiago. Els dos equips ja es van enfrontar el passat mes d’agost a la Copa Intercontinental i van empatar (1-1).
 
“Serà com un All Stars en versió futbol sala”, ha manifestat el tècnic Andreu Plaza a la prèvia. En tractar-se d’un amistós, no hi haurà limitació de canvis i Plaza podrà comptar amb els 14 jugadors disponibles, amb les úniques baixes de Ferrao i Esquerdinha. El partit es podrà seguir en streaming al lloc web i al Facebook del Barça, i també s’oferirà en diferit a BarçaTV. Al Brasil, el partit es podrà seguir per CorinthiansTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut