Barça-Còrdova: Una golejada treballada (6-2)

Barça-Còrdova: Una golejada treballada (6-2)

Un hat-trick d'Adolfo en els últims sospirs amarra un triomf que situa als blaugranes a dos punts del líder

Triomf dedicat a Ari Santos. La golejada davant el Còrdova (6-2), construïda en els darrers sospirs de partit i gràcies a una defensa sense fisures contra un atac de cinc, permet firmar una tarda rodona al Palau. En l'homenatge a l'exblaugrana, Adolfo, amb un hat-trick, Sergio Lozano, Joselito i Dyego han estat els gols. Unes anotacions que deixen als d'Andreu Plaza a dos punts de la primera posició de la taula lliguera.

Teloner Ari Santos. L'exblaugrana ha rebut un homenatge per la seva retirada del futbol sala abans d'aquest matx de la jornada 22 de la LNFS. Amb un somriure que no li cabia al rostre, el brasiler ha retornat l'etern aplaudiment del públic del Palau Blaugrana. Txus Lahoz, mànager esportiu, i Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, li han fet entrega d'una placa commemorativa. I les reverències de l'antic 4 culer s'han ajuntat amb la primera ocasió d'Adoflo. 

mini_2020-02-23_FCBfutsalvsCORDOVA_05

Dos gols 'psicològics'

D'aquesta manera, al cap de 15 segons de partit, els d'Andreu Plaza han desemmascarat el seu objectiu. Marcar com abans millor. Arthur, fent aixecar constantment el públic de la seva localitat, ha estat el següent en fer pujar les estadístiques ofensives. I el pic l'ha signat Sergio Lozano, que havia rebut ordres del seu excompany al Barça Ari Santos d'anotar gol, en una acció d'estratègia construïda amb Marcenio (1-0, min. 5). El capità, que ha marcat per cinquè partit consecutiu, ha tret la por al cos del pal visitant que s'havia produït instants abans. 

El gol no ha estat l'únic motiu d'alegria en aquesta primera meitat. Aicardo, després de la seva lesió en la jornada 19 contra el Jaén, ha tornat al parquet.

En els següents compassos, els detalls de qualitat de Ximbinha i l'omnipresència de Dyego han sobresortit de les tasques defensives d'ambdós elencs; especialment la visitant. Perquè després de l'1-0, les xarxes de les porteries han viscut en una aparent tranquil·litat. Una calma que Joselito s'ha encarregat de trencar en l'ocàs de la primera meitat (2-0, min. 19). La pilota ha trobat el camí recte enmig d'un bosc de cames gràcies a un xut potent i ras del 13 barcelonista.

Amb aquests dos cops el Barça s'ha presentat a la segona meitat. Un inici de període que s'ha emmirallat en el primer. Perquè els blaugranes han posat pressió a la porteria de Gonzalo. Les esperances golejadores de Dyego han quedat anul·lades per la fusta. I les de Sergio Lozano, Ximbinha i Joselito, repartides en el temps, pel porter rival.

Final elèctric

Enmig del control dels d'Andreu Plaza, Dídac ha aportat aturades. Unes intervencions que buscaven, per primer cop aquesta temporada, deixar la porteria a zero en Lliga. Una fita que no ha pogut fer-se realitat. Perquè, amb un ritme menys intens, els barcelonistes han encaixat l'empat en dos minuts. Amb poc temps per a la reacció, el Barça s'ha abocat als tres pals visitants. I, Dyego, de falta directa, ha pintat, de nou, l'electrònic de blaugrana (3-2, min. 37).

Una festivitat que ha provocat la sortida del porter-jugador forà. I amb una defensa impermeable, Adolfo, el pitxitxi blaugrana de la Lliga, ha sentenciat el partit amb un hat-trick. Així doncs, amb aquest triomf, ajustat tot i els sis gols, el Barça se situa a dos punts del líder, l'Inter Movistar i conclou una setmana de dos partits de LNFS al Palau Blaugrana. Un escenari que, per un moment, deixarà enrere la competitivitat. Perquè el dimecres 26 (19.30h), Barça-Corinthians jugaran un amistós solidari

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 6
Còrdova, 2 

Barça: Dídac, Boyis, Dyego, Arthur i Adolfo -cinc inicial- Aicardo, Marcenio, Daniel, Sergio Lozano, Joselito i Ximbinha
Còrdova: Gonzalo, Daniel, Pablo del Moral, César i Cristian -cinc inicial- Manu Leal, Koseki, Jesús Rodríguez, Zequi, Shimizu i Javi Sánchez

Gols: 1-0, Sergio Lozano (min. 5); 2-0, Joselito (min. 19); 2-1, Manu Leal (min. 34); 2-2, Manu Leal (min. 36); 3-2, Dyego (min. 37); 4-2, Adolofo (min. 39); 5-2, Adolfo (min. 39); 6-2, Adolfo (min. 39)

Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sáinz

Assistència: 2738 espectadors 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut