Aicardo, novetat contra el Còrdova

Aicardo, novetat contra el Còrdova

El gadità ja té l’alta de la lesió miofascial al soli de la cama dreta que es va fer en el partit contra el Jaén i entra a la llista de convocats per al partit d’aquest diumenge al Palau (19 h, Esport3)

El Barça afronta el segon partit de Lliga en només cinc dies al Palau amb l’objectiu de repetir el bon partit de dimarts passat contra l'Aspil (6-1). Els blaugrana s’enfronten aquest diumenge al Córdoba Patrimonio amb la principal novetat de Jesús Aicardo (19 h, Esport3). El gadità ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria de Plaza, que té les úniques baixes de Ferrao i Esquerdinha. Rivillos i Roger han quedat fora de la llista per decisió tècnica.

El Còrdova, amb problemes a la porteria

El rival, el Còrdova de ‘Maca’, ve de perdre a Múrcia entre setmana (5-1), i té el problema afegit que té els dos porters titulars lesionats: Nono Castro i Cristian Ramos, que es va trencar els lligaments encreuats del genoll dret en el partit contra ElPozo. Els andalusos lluiten per evitar el descens i només han sumat dos punts dels últims 21 possibles.

Plaza, mentalitzat

“Cada vegada els punts són més decisius a aquestes altures del campionat, s’acosta el final de la Lliga regular i no podem fallar, si volem aconseguir l’objectiu d’acabar primers i tenir avantatge de pista en els play-off, que s’ha demostrat que és clau en aquestes últimes temporades”, avisa el tècnic Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut