Barça - Aspil: Golejada per delectar el públic (6-1)

Barça - Aspil: Golejada per delectar el públic (6-1)

La imbatibilitat culé segueix en aquest 2020 gràcies a la 15a victòria en la LNFS

Victòria de recursos al Palau Blaugrana. Els d’Andreu Plaza han construït un 6-1 gràcies a la qualitat, però també a l’esforç col·lectiu. Les rosques imparables de Dyego i Arthur han estat complementades per les dianes de Roger, Daniel, Adolfo i Sergio Lozano. Les aturades de Dídac en aquesta jornada 20 no han impedit el gol del visitant Nil Closas.


 
En les primeres passes sobre el Palau, la diferència classificatòria no s’ha projectat sobre el parquet. Barça, segon a la taula, i Aspil Ribera Navarra, penúltim, han exposat igualtat. Dídac, amb un catàleg d’aturades extens que ha inclòs una a l’exblaugrana Nil Closas, ha resistit a les escomeses visitant. Un elenc forà que ha dificultat la construcció del joc culer amb una pressió alta asfixiant.

Es desfà la igualtat

D’aquesta manera, més enllà d’un xut al pal de Dyego, les estadístiques ofensives dels d’Andreu Plaza no s’han engreixat. Una tendència que ha canviat amb el gol barcelonista. Roger, gràcies a una assistència d’Adolfo, ha pertorbat la tranquil·litat de la xarxa de Gus. Una porteria també sacsejada per Arthur.
 
Lozano, incansable, amb un doble penal fallat i una ocasió lleugerament desviada, ha actuat de teloner de la diana del pivot brasiler. El 17 blaugrana s’ha engrandit amb una rosca potent i formidable que ha dibuixat el 2-0. Un avantatge que ha guiat a l’aire del descans i ha trencat la imparcialitat d’una primera part carregada de faltes.

Bateria d’ocasions blaugranes

Com anunciava la jerarquia blaugrana, el matx s’ha trencat. Gus ha endarrerit la tercera celebració del Barça. Però res ha pogut fer amb la potent rosca de Dyego després d’una falta assistida per Lozano. Quan l’esfèric ha sortit de les botes de l’ala carioca només tenia una direcció: el fons de la xarxa. Un 3-0 que, de ben, segur, figurarà en la retina culer durant un llarg període de temps.

Certifiquen el triomf

Lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, els d’Andreu Plaza han percudit en el propòsit del gol. En conseqüència, Daniel, després d’una jugada que ha exhibit més insistència que qualitat, ha fet pujar el 4-0. El joc complet del Barça davant l’Aspil també ha inclòs una defensa impermeable en situació de porter-jugador, que ha conduït al 5-0 d’Adolfo.
 
El quinzè triomf a la Lliga no s’ha pogut arrodonir amb la porteria a zero. Nil ha firmat l’anotació d’honor dels visitants, que immediatament ha trobat la resposta de Lozano per tancar la golejada i el matx. Un 6-1 que posa pressió al líder, l’Inter, que ara es troba a dos punts. El Còrdova, el diumenge també al Palau (19h), tancarà una setmana intensa.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Aspil, 1
 
Barça: Dídac, Boyis, Dyego, Arthur i Adolfo -cinc inicial- Marcenio, Daniel, Sergio Lozano, Ximbinha, Roger i Joselito
Aspil: Gus, Nil, David Pazos, Lemine i Tripodi -cinc inicial- David, Sergio González, Mínguez, Andrés Santos, Thalles i Lucas
 
Gols: 1-0, Roger (min. 12); 2-0, Arthur (min. 18); 3-0, Dyego (min. 24); 4-0, Daniel (min. 28); 5-0, Adolfo (min. 31); 5-1, Nil (min. 39); 6-1, Sergio Lozano (min. 40)
 
Àrbitres: Martínez Flores i Navarro Liza. Han amonestat amb targeta groga el local Daniel (min. 27) i els visitants Sergio González (min. 12) i Gus (min. 15)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut