La lliga no dona treva

La lliga no dona treva

El Barça s’enfronta a l’Aspil amb la novetat de Marcenio en el que serà el tercer partit en només sis dies (dimarts 20:30h, Esport3)

El calendari fa pujada. Després del Burela i el Palma, arriba el tercer partit en només sis dies en la que serà una setmana amb doble compromís de lliga al Palau Blaugrana: Aspil, dimarts 20:30h; i Còrdova, diumenge, 19h.

Plaza recupera a Marcenio, mentre que Ferrao i Esquerdinha continuen sent baixa i Aicardo, que ha tornat a entrenar-se amb el grup, és dubte. El tècnic compta amb 13 efectius disponibles, més el dubte d'Aicardo, i haurà de deixar, com a mínim, un jugador fora de la convocatòria que es farà pública demà dimarts al matí.

L’Aspil no renuncia a l’estil

Tot i ser penúltim a la classificació, l’Aspil és un dels equips que practica un futbol sala més alegre de la competició, amb una plantilla jove que aquesta temporada ha tingut mala fortuna amb les lesions. El Club, a més, ha reforçat la figura del tècnic Pato, que viu la seva vuitena temporada al capdavant de l’equip i ha renovat per una campanya més. I atenció, perquè el rival té a les seves files els exblaugranes Sergio González i Nil Closas, dos dels talents més destacats de La Masia d’aquestes últimes temporades.

Declaracions d’Andreu Plaza

“L'Aspil és un rival molt necessitat de punts i això el converteix en un equip especialment perillós. L’Aspil compta amb jugadors de molta qualitat i un gran entrenador, però ha tingut molt mala sort amb les lesions aquesta temporada i això els ha pesat molt, especialment perquè són una plantilla més curta que la nostra i molt jove. No ens podem confiar gens mirant la classificació perquè ens equivocaríem”, adverteix el tècnic del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut