Palma Futsal - Barça: Repartiment de punts en un duel vibrant (1-1)

Sergio Lozano ha igualat el partit a les acaballes, després del gol de Lolo a l'inici del segon temps

El Barça ha empatat en l'últim minut en un partit apassionant contra el Palma Futsal. Lolo ha obert la llauna a la represa i Lozano ha situat el definitiu 1-1 quan faltava un minut per al xiulet final. És el tercer empat de l'equip a la Lliga i Ximbinha s'ha estrenat amb l'equip en la competició domèstica.

Igualtat màxima. Cap dels dos conjunts ha aconseguit veure porta en els primers vint minuts de partit. El 0-0 ha enviat els jugadors als vestidors a la mitja part amb un clar heroi sobre la pista de Son Moix: Juanjo. El porter blaugrana ha signat una brillant actuació amb una desena d'aturades: per la dreta, per l'esquerra, per dalt, per baix... El guardià de la porteria s'ha convertit en un mur infranquejable als xuts de Joao, Vilela o Diego Nunes, que ha forçat Juanjo a estirar-se amb una voleia impressionant des de fora de l'àrea. El Barça, tot i tenir un clar domini de la pilota, ha tingut més dificultats per crear perill a l'àrea de Barrón. Adolfo ha tingut dues bones ocasions en els primers compassos de partit i Arthur ha gaudit de la més clares, ja a les acaballes; però el xut del brasiler s'ha estavellat a la fusta en l'un contra un.

Lolo obre el marcador...

Els balears han començat el segon temps amb la mateixa intensitat que han tancat la primera part. Quan només s'havien disputat tres minuts, Lolo ha aconseguit situar de cap l'1-0 en el marcador en una jugada embolicada, precedida per una falta lateral. Juanjo ha continuat amb el seu recital sota els pals i ha salvat una doble ocasió de Tomaz Eloy Rojas. El gol blaugrana ha pogut arribar de les botes de Ximbinha, que ha debutat amb el Barça a la Lliga, precisament, contra el seu exequip. El xut del brasiler, després de desfer-se de Barrón, l'ha desviat Vilela amb unes possibles mans a l'interior de l'àrea.

... i Lozano anota 'in extremis'

Andreu Plaza ha provat amb l'atac de cinc en el tram final, i així ha arribat el definitiu 1-1. Lozano ha provat amb un xut exterior i Barrón ha errat en l'aturada i ha permès al búfal anotar el seu catorzè gol a la Lliga. D'aquesta manera, el Barça tanca la jornada amb 45 punts i s'eixampla la diferència respecte al Movistar Inter, que lidera la classificació amb 50 punts.

Palma Futsal, 1
Barça, 1

Palma Futsal: Barrón, Tomaz, Joao, Lolo, Vilela –cinc inicial– Hamza, Eloy Rojas, Raúl Campos, Nico Sarmiento, Diego Nunes, Allan, Rafa López.
Barça: Juanjo, Boyis, Dyego, Arthur, Adolfo –cinc inicial–, Roger, Daniel, Lozano, Rivillos, Joselito, Dídac, Ximbinha.
Gols: 1-0, Lolo (min 24); 1-1, Lozano (min 39).
Àrbitres: Martínez Segovia i Munez Carpintero. Targeta groga al blaugrana Roger.