Ximbinha: “És el repte més gran de la meva carrera”

Ximbinha: “És el repte més gran de la meva carrera”

El nou jugador de la secció de futbol sala s’ha mostrat molt il·lusionat en la seva nova etapa

La nova incorporació de la secció del Barça de futbol sala, Ximbinha, ha estat presentat aquest dilluns al Palau Blaugrana. El pivot brasiler, provinent del Palma Futsal, ha signat un acord per la seva cessió fins al pròxim 30 de juny, amb una opció de compra per part blaugrana un cop finalitzat aquest període. "Estic complint un somni: el de jugar al millor club del món. Espero poder gaudir al màxim i fer història al Barça", ha dit Ximbinha en la seva presentació.

Al pivot de Sao Paulo l’ha acompanyat el directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, així com el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager de la secció, Txus Lahoz.

"Signar un jugador al gener no és habitual, però l’afany de l’equip per donar la millor versió a totes les competicions i les lesions que hem patit ens han empès a fer aquest pas", ha explicat Soler. Per la seva banda, Txus Lahoz ha definit Ximbinha com "un jugador que ens ajudarà en atac, que pressiona molt bé, té experiència, amb una bona mitjana golejadora i, a més, també pot jugar a la banda, no només com a pivot".

El seu gran repte

Ximbinha, amb una trajectòria esportiva molt dilatada i contrastada a equips del Brasil, el Japó o Espanya, afirma: "És el repte més gran de tota la meva trajectòria professional. He passat per moltes situacions a la meva vida personal i ara tinc més objectius a complir que mai. Espero poder mantenir la línia, aconseguir el suport de tots i guanyar-me la seva confiança".

Els objectius de la temporada

A més, ha afegit: "Tinc molts objectius aquesta temporada, però primer hi ha la Copa del Rei, després la Champions... Serà la primera vegada que pugui disputar aquesta gran competició, però pas a pas. Tinc ganes de començar perquè em motiva molt defensar aquest escut i vull donar moltes alegries a l’afició".

Les baixes d’Esquerdinha i Ferrao

Per acabar, també ha parlat dels altres dos pivots de l’equip, Ferrao i Esquerdinha, ara lesionats: "No em vull comparar amb ningú. Vinc a ajudar el meu equip i tant de bo puguin tornar els dos ben ràpid. Són dos jugadors extraordinaris. L’Andreu Plaza m’ha comentat com vol que jugui, que sigui jo mateix, amb el meu estil i que, evidentment, marqui gols".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut