Jaén Paraíso Interior-Barça: Gran victòria coral (3-6)

Els d’Andreu Plaza sumen la tercera victòria seguida a la Lliga després d’un partit vibrant i obert fins al final

Victòria treballada del Barça a Jaén (3-6). Els d’Andreu Plaza s’han endut el triomf en un duel obert i vibrant en què els blaugrana han hagut de remuntar el gol inicial dels locals. A partir de llavors, els culers han dominat el marcador davant un rival combatent. Tot i així, l’encert blaugrana de tot l’equip i de Juanjo sota els pals ha donat el tercer triomf seguit a la competició domèstica.

El duel no ha començat bé per als interessos culers. I és que el Jaén s’ha avançat amb una diana en el minut 3. En una falta propera a l’àrea, Carlitos ha aprofitat el refús d’una parada de Juanjo a un xut del mateix jugador per enviar la pilota al fons de la porteria. A banda del gol el Jaén ha tingut dues ocasions de gol més, sense fortuna de cara a porteria. Els d’Andreu Plaza, però, han sabut reaccionar i han capgirat ràpidament el marcador.

Capgiren el marcador

En una recuperació de pilota de Lozano, Roger no ha perdonat i ha igualat el marcador (1-1, min 6). Els bons minuts de joc culer s’han vist reflectits amb la diana de Lozano que donava la volta al marcador (1-2, min 8). Els següents minuts han donat pas a un intercanvi d’ocasions entre els dos conjunts. Joselito ha enviat la pilota al pal i en la següent acció Juanjo ha salvat el segon gol local davant de Mauricio.

El Jaén ha aconseguit l’empat en una acció de mèrit de Brandi que ha acabat amb el gol de Piqueras (2-2, min 13). El Barça ha seguit buscant la porteria i Adolfo no ha perdonat en una recuperació de Roger situant, de nou, per davant els barcelonistes (2-3, min 16). En una acció del Jaén, Joselito ha evitat el gol local en una bona acció defensiva. El Barça ha estat molt perillós al contraatac i Joselito ha enviat una altra pilota al pal just abans del descans.

Partit vibrant fins al final

En els primers compassos de la primera meitat Dyego ha situat el 2-4 en una gran jugada individual del jugador culer des de la banda. Però el Jaén no s’ha rendit en cap moment i Juanjo ha hagut de firmar una nova aturada davant Mauricio. Pocs segons després els locals han retallat diferències amb el 3-4 (min 25). Però, tot i el gol, els d’Andreu Plaza han recuperat el domini del partit.

El blaugrana Daniel ha tingut una gran oportunitat per marcar el cinquè gol blaugrana, però Fabio ha desviat el perill. En els darrers minuts de partit ha estat el Barça qui ha protagonitzat les ocasions de perill, com un xut d’Aicardo desviat després d’una gran combinació culer. El duel s’ha mantingut obert i Juanjo ha estat un dels protagonistes amb una triple aturada salvadora per evitar l’empat del Jaén. Els locals han jugat amb el porter-jugador quan restaven poc menys de tres minuts.

Els d’Andreu Plaza ho han aprofitat per sentenciar el partit amb dues dianes més, obra de Boyis i Adolfo (3-6). D’aquesta manera, el Barça suma la tercera victòria seguida a la Lliga.

Jaén Paraíso Interior, 3
Barça, 6

Jaén Paraíso Interior: Fabio, Mauricio, Piqueras, Alan Brandi i Míchel –cinc inicial–, Carlitos, Antonio, Fran Peña, Bingyoba i Dani Martín.

Barça: Juanjo, Aicardo, Marcenio, Dyego i Adolfo –cinc inicial–, Boyis, Lozano, Roger, Joselito, Daniel i Arthur.

Gols: 1-0, Carlitos (min 3); 1-1, Roger (min 6); 1-2, Lozano (min 8); 2-2, Piqueras (min 13); 2-3, Adolfo (min 16); 2-4, Dyego (min 23); 3-4, Dani Martín (min 25); 3-5, Boyis (min 40); 3-6, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina Tapiador. Ha amonestat amb targeta groga els locals Antonio, Dani Martín, Mauricio i Míchel i els blaugranes Marcenio i Lozano.