Sergio Lozano, principal novetat contra l'O Parrulo

Sergio Lozano, principal novetat contra l'O Parrulo

El capità rep l’alta i Andreu Plaza confirma que disposarà de minuts contra un dels equips revelació de la Lliga (dissabte, 21 h, Palau Blaugrana, en directe Esport3/LaLigaSportsTV)

El dubte ha quedat resolt. Sergio Lozano jugarà contra l'O Parrulo, tal com ha confirmat el míster Andreu Plaza en la prèvia del partit. “Tindrem precaució amb ell, però m’interessa que jugui, que tingui minuts i que comenci a agafar confiança”, ha dit Plaza. El jugador ha rebut l’alta mèdica i demà entrarà a la llista de convocats, que només tindrà les baixes segures de Ferrao i Esquerdinha.

Bones sensacions

El Barça afronta el partit contra l'O Parrulo amb confiança i bones sensacions, després de les dues victòries consecutives a Saragossa i a l’Hospitalet. “Físicament estem en bona dinàmica i mentalment també estem bé”, explica Plaza. “Estem avisats: en aquesta segona volta els tres punts són cada vegada més importants, si volem aconseguir l’objectiu d’acabar primers la Lliga regular”, diu el tècnic del Barça.

Contra l'equip revelació

El rival, l'O Parrulo, és un dels equips revelació de la Lliga. Els d’Héctor Souto són novens a la classificació i tenen un coixí de deu punts respecte a les posicions de descens. “Ells estan fent una molt bona temporada, segurament per sobre de les seves expectatives, no tenen la pressió de la classificació i això els converteix en un rival encara més perillós”, avisa Plaza. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i La Liga SportsTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut