Debut sense xarxa a la Copa del Rei

Debut sense xarxa a la Copa del Rei

El Barça visita la pista del AE Bellsport de L’Hospitalet en els vuitens de final a partit únic amb l’al·licient del duel entre els germans Serrano i amb les càmeres de BarçaTV en directe

Duel fratricida entre els germans Roger i Uri Serrano en els vuitens de final de la Copa del Rei que enfrontarà l’AE Bellsport de L’Hospitalet contra el Barça al Municipal Sergio Manzano de Bellvitge (dimecres, 21h, BarçaTV).

“És el partit de les nostres vides”, resumeix Roger. Serà el primer enfrontament en partit oficial entre els germans Serrano, que van coincidir durant vuit anys al planter del Barça entre el 2006 i el 2014. El Roger ara triomfa al primer equip, i l’Uri és un dels capitans del Bellsport i l’heroi del triomf contra el Saragossa en els setzens de final en convertir el penal decisiu que va donar la classificació al seu equip.

“La familia crec que anirà més amb mi perquè és la novetat”, afrima l’Uri Serrano, que va arribar a jugar a les ordres de Plaza al filial blaugrana compartint vestidor amb el seu germà Roger.

“El partit ha sigut el tema de conversa durant aquestes Festes, a tots ens fa molta il·lusió”, reconeixen els dos germans. “Jo estic nerviós perquè sóc el germà gran i no puc perdre ni els duels individuals ni tampoc el partit perquè si no quedaré marcat per sempre més”, fa broma el Roger.

Plaza exigeix concentració

Per al partit de Copa, Plaza recupera a Joselito i encara no podrà comptar amb Sergio Lozano. “Som els clars favorits però per a ells és el partit de les seves vides i si no tenim l’actitud adequada i no comencem a esborrar els noms de les samarretes podem tenir problemes, el partit serà el que nosaltres voldrem que sigui”, afirma el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut