Barça - ElPozo: L’esforç porta la festivitat (2-1)

Barça - ElPozo: L’esforç porta la festivitat (2-1)

Els culers s’imposen en un partit d’alternatives davant un combatiu rival

La victòria ha caigut del cantó blaugrana. Després d’un partit d’alternatives, els d’Andreu Plaza s’han endut els tres punts davant ElPozo Múrcia (2-1). En un final de sofriment, l’alegria ha esclatat al Palau Blaugrana. Perquè els gols d’Adolfo i de Daniel han servit per guanyar la jornada 14 de la LNFS.  

 
Acció. 72 dues hores després del darrer partit, Barça i ElPozo s’han presentat enèrgics a un Palau Blaugrana d’ambient ensordidor. En menys de 28 segons, Juanjo i Espíndola han negat el moviment de la xarxa. Dues ocasions que insinuaven gols i no albiraven la decaiguda de xuts perillosos que s’ha produït fins a una forta volea de Rivillos a l’equador d’una trepidant primera meitat.
 
Una aproximació que s’ha erigit com un punt d’inflexió. Perquè els d’Andreu Plaza, que havia demanat un temps mort salvador, han aconseguit superar la pressió asfixiant de la primera línia dels de Diego Giustozzi i igualar les forces. I, fins i tot, dominar el signe del matx. A través de les botes de Marcenio, Arthur, Adolfo i Sergio Lozano, els blaugranes han fet trontollar l’electrònic, sostingut pel porter visitant.

Llums per a les celebracions

La sotragada definitiva ha arribat gràcies a la velocitat d’Adolfo. El de Santa Coloma ha aprofitat una assistència de Sergio Lozano per materialitzar la superioritat barcelonista. Perpetuada amb aquesta primera diana i sostinguda al començament de la segona meitat. I interrompuda de manera creixent per les ocasions aturades d’un felí Juanjo, que no ha pogut evitar el 2-1.

Juanjo, clau al llarg de tot el partit i influent en el resultat amb les seves aturades - Víctor Salgado

En un minut elèctric Barça i ElPozo han marcat. Daniel, amb una assistència de Roger, ha posat el 2-0. Ara bé, amb els aficionats culers immersos en la celebració, Paradynski ha tallat la festivitat de cop. Així doncs, la igualtat s’ha tornat a instal·lar en aquest partit d’alternatives. I els tres punts s’han decidit en els últims sospirs, sense la presència de l’incansable Sergio Lozano que s’ha retirat amb molèsties.
 
Amb la figura del porter-jugador de l'elenc murcià, els espectadors barcelonistes, que han vist com Daniel ha enviat una pilota al pal, han viscut els darrers segons amb el cor en un puny. Però l’esforç final dels blaugranes ha desembocat la passió i festivitat final. Uns tres punts que col·loquen el Barça en primera plaça amb un partit més que l’Inter. I després d’aquesta victòria en el partit número 25 del present curs, els d’Andreu Plaza viatjaran a Peníscola per tancar l’any (dissabte, 21 de desembre - 18.30 h).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 2
ElPozo, 1
 
Barça: Juanjo, Marcenio, Adolfo, Joselito i Dyego -cinc inicial- Boyis, Arthur, Lozano, Daniel, Rivillos i Roger.
ElPozo: Espíndola, Marc Tolrà, Fernando, Andresito i Álex -cinc inicial- Paradynski, Alberto García, Matteus, Valerio i Darío.
 
Gols: 1-0, Adolfo (min. 16); 2-0, Daniel (min. 27); 2-1, Paradynski (min. 28). 
 
Àrbitres: Pablo Delgado i Carlos Rabadán. Han amonestat amb targeta groga els locals Rivillos (min. 32) i Boyis (min. 35) i els visitants Espíndola (min. 17), Álex (min. 19), Matteus (min. 26) i Pol Pachecho (min. 28). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut