L’ AE Bellsport de L’Hospitalet, rival als vuitens de la Copa del Rei

L’ AE Bellsport de L’Hospitalet, rival als vuitens de la Copa del Rei

El Barça començarà la defensa del títol al Municipal Sergio Manzano de Bellvitge

Ja es coneixen els emparellaments dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala. El Barça es veurà les cares amb el Bellsport de L’Hospitalet al Municipal Sergio Manzano de Bellvitge. Serà el 14 o 15 de gener de 2020. El Barça va quedar exempt dels setzens de final per la seva participació a la Champions, mentre que el Bellsport, que milita a Segona B, ve d’eliminar el Fútbol Emotion Zaragoza als penals en una de les grans sorpreses de la competició fins ara.

Duel fratricida

Curiosament a l’AE Bellsport hi juga Oriol Serrano, germà del jugador del primer equip de futbol sala Roger Serrano, que va jugar al planter del Barça des d’Infantil fins a Sènior. No serà l’únic rival format a La Masia. També militen a l’AE Bellsport els exblaugranes Joan Miñano, Raúl Ceni i el pivot Iván Martín. I una altra curiositat. El germà gran del jugador del primer equip Jordi Alba, David Alba, també juga al Bellsport.

La resta d’emparellaments

A més d’aquesta eliminatòria Bellsport-Barça, la resta d’emparellaments dels vuitens de final de la Copa del Rei són aquests: Mengíbar-Jaén, Betis-UMA Antequera, O Parrulo-Burela, Talavera-Movistar Inter, Cartagena-ElPozo, Peñíscola-Levante i Industrias Sta.Coloma-Osasuna Magna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut