Visita dels jugadors a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Visita dels jugadors a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Sergio Lozano, Marcenio, Dyego i Juanjo han participat en l’acció promoguda per la Fundació Barça dins la campanya ‘És Nadal tot l’any’

Els jugadors del Barça de futbol sala han posat el seu granet de sorra per fer una mica més feliços i portar alegria als nens i les nenes ingressats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Aquest tipus de visites ja són tradicionals, es fan dues vegades l’any, i les organitza la Fundació Barça dins la campanya ‘És Nadal tot l’any’.

Lozano, Marcenio, Dyego i Juanjo, acompanyats pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca han viscut un matí ple d’emocions, oferint regals, fent-se fotografies, signant postals i generant il·lusió entre els infants ingressats a la unitat de Pediatria.

El capità Sergio Lozano ha valorat molt positivament l’activitat. “Veure la cara de felicitat dels nens és molt millor que marcar un gol”, explica. “És un plaer que els jugadors puguem contribuir a fer que els nens i les nenes ingressades s’oblidin dels seus problemes, ni que sigui per uns minuts”, diu Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut