Barça – Inter: El liderat és blaugrana (5-3)

Barça – Inter: El liderat és blaugrana (5-3)

En un partit d’alt voltatge, els d’Andreu Plaza derroten els madrilenys, que fins aquest diumenge era l’únic equip invicte a la Lliga

Gran tarda de futbol sala la que ha viscut el Palau. I més encara si, en un dels millors partits que es poden veure en aquest esport, la victòria acaba sent blaugrana. Perquè el Barça ha derrotat el Movistar Inter (5-3), en la jornada 12 de la LNFS, i no només s’emporta els tres punts, sinó que també es fa amb el liderat i trenca la imbatibilitat d’un rival que portava una bona ratxa. El doblet de Lozano i els gols d’Aicardo, Dyego i Arthur han deixat en res el hat-trick d’Humberto, que ha posat emoció fins al final però que no ha evitat el triomf de la versió coral del Barça.

Reacció immediata

El sempre interessant Barça – Inter ha tingut diversos guions: el de la igualtat, el del domini blaugrana i el de la pressió de l’Inter. I, finalment, el que ha decantat la balança ha estat el que ha significat la victòria local.

I això que el gol inicial d’Humberto, amb un xut des de llarga distància, ha dificultat la feina, però la reacció ràpida del Barça ha estat contundent. Després d’uns minuts inicials intensos, Aicardo ha fet el primer gol blaugrana amb un xut ras que ha sorprès Álex (1-1, min 7). Pocs minuts després, una jugada individual de Dyego, que s’ha desfet de tots els que han aparegut en el seu camí, ha fet el 2-1 amb què s’ha arribat al descans (2-1, min 10).

Dyego ha marcat el 2-1

Un resultat favorable al Barça, però que podria haver estat més ampli perquè Daniel s’ha topat contra el travesser. Ha estat Lozano, ja en el segon temps, qui ha ampliat distàncies amb un gol de penal (3-1, min 23).

Pressiona l’Inter

Amb aquest resultat, i sense res a perdre, l’Inter ha pujat les seves línies i s’ha mostrat més intens a la recerca del gol que permetés reduir distàncies. Així, ha estat en aquesta tònica quan Humberto ha aconseguit batre la porteria local per posar pressió els blaugrana (min 26). I també per tornar l'Inter dins del partit, perquè els madrilenys han posat setge sobre la porteria d’un Dídac que ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per salvar l’empat.

Golàs d’Arthur per fer esclatar el Palau

La insistència interista, però, s’ha vist colpejada durament per la jugada del partit, obra d’Arthur. Una jugada descomunal que ha acabat amb una rematada del brasiler sense angle que ha tocat el pal abans de ser el 4-2 (min 29).

Emoció fins al final

L’Inter, però, no ha baixat els braços tan ràpid, especialment després que Humberto marqués el seu tercer gol de la tarda (4-3, min 34). I, a partir d’aquí, el Palau ha hagut de contenir l’al·lè, primer amb un xut de Gadeia contra el pal en un doble penal i, posteriorment, amb el joc de porter-jugador.

Malgrat tot, la defensa blaugrana ha aguantat bé, Dídac ha aparegut quan ha estat necessari i Lozano, en una recuperació a pocs segons del final, ha posat el gol de la sentència a porta buida (5-3, min 40). Amb l’alegria del Palau han arribat els tres punts, que permeten precisament avançar l’Inter en la classificació i recuperar el liderat.

LA FITXA

FC Barcelona,5

Movistar Inter, 3

Barça: Dídac, Aicardo, Dyego, Adolfo, Rivillos –cinc inicial- Arthur, Joselito, Daniel, Sergio Lozano, Marcenio.

Inter: Álex, Ortiz, Gadeia, Ricardinho, Pito –cinc inicial- Jesús (ps), Bebe, Solano, Humberto, Marlon, Borja, Raya.

Gols: 0-1, Humberto (min 6). 1-1, Aicardo (min 7). 2-1, Dyego (min 11). 3-1, Lozano (min 23). 3-2, Humberto (min 26). 4-2, Arthur (min 29). 4-3, Humberto (min 34). 5-3, Lozano (min 40).

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez-Molina Tapiador. Groga als locals Marcenio i Lozano i als visitants Ortiz i Pito.

Assistència: 4912 espectadors al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut