El Barça-Inter, motiva!

El Barça-Inter, motiva!

Els dos primers classificats de la Lliga LNFS es retroben al Palau amb el liderat en joc i en un partit amb l’al·licient afegit del retrobament de Daniel amb el seu exequip (diumenge, 16.30 h, Palau Blaugrana)

Ja fa gairebé un any de l’últim Barça-Inter al Palau. Va ser el 15 de desembre del 2018 i va acabar amb empat en un autèntic festival golejador dels dos equips (4-4). Massa temps sense veure el millor partit del món de futbol sala al temple blaugrana. Però l’espera ha valgut la pena i el Barça-Inter d’aquesta temporada promet emocions fortes (diumenge, 16.30 h, en directe Gol).

Liderat en joc

Els dos equips viuen un gran moment de forma i s’enfronten amb el liderat en joc. El renovat Movistar Inter que dirigeix Tino Pérez és l’únic equip invicte a la Lliga i ocupa la primera posició amb un punt més que el Barça, que només ha cedit un empat en els últims vuit partits disputats. Els dos equips, a més, han obert un forat important a la classificació i el tercer és el Palma Futsal, amb un partit més, a sis punts de distància de l'Inter i a cinc del Barça. L’únic inconvenient són les baixes: Ferrao, Esquerdinha i Boyis, encara sense l'alta, per part del Barça; i Jesús Herrero, Elisandro, Pola i Marcel per part del Movistar Inter. 

Daniel contra el seu exequip

Un dels al·licients del partit serà veure per primera vegada Daniel de blaugrana enfrontant-se al Movistar Inter, equip amb el qual va guanyar 4 Lligues, 2 Copes d’Espanya i 2 Champions en les últimes cinc temporades. “És inevitable viure el retrobament amb certs nervis, però al final no deixa de ser un partit de futbol sala i l’objectiu és fer-ho el millor possible igual que sempre”, diu Daniel. Està clar, però, que un Barça-Inter és un partit especial. “És una setmana una mica diferent, sempre volem jugar grans partits i aquest és un dels més grans, amb dos equips que sempre lluiten per títols, és una setmana important i l’afrontem amb molta il·lusió”, explica.

Després de quatre mesos al Barça, Daniel se sent preparat per afrontar el repte. “A nivell personal cada vegada em sento més adaptat, tant a la pista com amb la resta de companys, i és un bon moment per afrontar un partit com aquest”, explica. I té clar que un dels factors determinants pot ser l’ambient del Palau. “Abans era l’enemic i sempre havia volgut tenir aquesta afició a favor, és molt important perquè no deixen mai d’animar i et donen ales quan l’equip més ho necessita”, explica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut