Ferrao, operat amb èxit
Ofert per

Ferrao, operat amb èxit

El pivot blaugrana ha estat intervingut quirúrgicament aquest dilluns de la ruptura parcial al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra i s’estarà entre cinc i sis mesos de baixa

Comença el compte enrere pel retorn a les pistes de Ferrao. El brasiler ja ha estat intervingut quirúrgicament de la ruptura al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra i s’estarà entre cinc i sis mesos de baixa. L’operació, que ha tingut lloc a l’Hospital de Barcelona, ha anat a càrrec del Dr. Antoni Dalmau, amb la supervisió dels Serveis Mèdics del Club.

Vídeo d’ànims de BarçaTV

El programa ‘Aquí Palau’ de BarçaTV ha preparat un vídeo d’ànims a Ferrao amb motiu de la intervenció quirúrgica. En el vídeo hi surten els 16 gols que ha marcat el brasiler a la lliga en els 10 partits que ha disputat. Curiosament, i fins al moment de la lesió, Ferrao havia aconseguit marcar en totes i cadascuna de les jornades de lliga disputades, amb 4 doblets i un hat-trick inclosos: Cartagena (2 gols); Fútbol Emotion Zaragoza (1 gol); O Parrulo (2 gols); Aspil (1 gol); Jaén (1 gol); Palma (1 gol); Córdoba (2 gols); Burela (1 gol); Industrias (2 gols); Xota (3 gols).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut