Barça - Osasuna Magna: Esforç i suor per a arribar al triomf (6-3)

Barça - Osasuna Magna: Esforç i suor per a arribar al triomf (6-3)

Els blaugrana s’imposen al conjunt navarrès després de remuntar un 0-2 gràcies a un estel·lar Ferrao

La LNFS també sucumbeix a la realitat guanyadora del Barça. Després d’assolir la tercera Final Four consecutiva sense perdre cap dels tres partits, els blaugrana s’han imposat amb esforç i suor a l’Osasuna Magna en la jornada 10 de la lliga (6-3). Un hat-trick de Ferrao, que s'ha retirat amb una lesió muscular a la segona meitat, ha comandat la remuntada barcelonista. Rivillos, Daniel i Lozano han estat els autors de les altres dianes culers que han servit per a defensar el lideratge de la lliga regular amb 27 punts.

Remuntada amb exhibició de Ferrao

El Barça s’ha topat amb un inesperat 0-2 de l’exblaugrana Eric Martel (min. 10). Les ocasions barcelonistes s’han succeït, però el gol que ha iniciat la remuntada ha arribat al 15è xut culer entre els tres pals. Ferrao, el pitxitxi de la competició, ha signat l’empenta oblidada cap a la glòria amb un hat-trick. A pilota aturada, amb una triangulació amb Marcenio i Aicardo, d’esquena a porteria, després d’una assistència de Daniel, i amb una vaselina de quirats, el pivot de Chapecó ha donat la volta a l’electrònic.
 
Així doncs, el partit no s’ha trencat, tal com albirava la jerarquia dels d’Andreu Plaza, fins a aquest 3-2 (min. 18). Amb un Barça governant el matx i concentrant la gresca acústica del Palau Blaugrana, Rivillos ha marcat el 4-2 quan faltaven 16 segons per a la finalització de la primera part. Un període que l’elenc navarrès ha abandonat amb incredulitat després de l’efectivitat mostrada en els primers compassos.

Els visitants ajusten el marcador 

Juanjo i Asier han tingut els focus després de l’aire del descans. El porter visitant ha negat, altre cop, la festivitat de Ferrao abans que el pivot brasiler es retirés del parquet per una lesió muscular. Un abandonament que ha apaivagat la fogositat barcelonista. Enmig d’un ambient gèlid, l’Osasuna Magna ha reduït diferències amb l’espinós 4-3 d’Araça (min. 27).

Els culers certifiquen el triomf

Amb una suor freda al Palau, catalans i navarresos han gaudit de llançaments per a fer trontollar els dígits anotadors. Més quan els visitants s’han valgut de la figura del porter-jugador per a buscar l’empat. Ara bé, els gols han caigut del cantó blaugrana. Daniel i Lozano, el màxim golejador de la història blaugrana, han enviat dos tirs des del seu propi camp al fons d’una xarxa desprotegida per a situar el 6-3.
 
Un resultat que ha permès sumar tres punts més al capdamunt de la classificació i sumar la setena victòria seguida (quatre de lliga i tres de Champions). Ara, el pròxim repte dels d’Andreu Plaza serà el Llevant en la jornada 11 de la competició domèstica (dissabte 30 de novembre - 13.00h).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Osasuna Magna, 3
 
Barça: Juanjo, Aicardo, Joselito, Marcenio i Ferrao -cinc inicial- Lozano, Rivillos, Adolfo, Daniel i Roger.
Osasuna Magna: Asier, Araça, Bynho, Eric Martel i Dani Saldise -cinc inicial- Martil, Mancuso, Rafa Usín, Juninho i Llamas.
 
Gols: 0-1, Eric Martel (min. 4); 0-2, Eric Martel (min. 10); 1-2, Ferrao (min. 11); 2-2, Ferrao (min. 13); 3-2, Ferrao (min. 18); 4-2, Rivillos (min. 20); 4-3, Araça (min. 27); 5-3, Daniel (min. 38); 6-3, Lozano (min. 38)
 
Àrbitres: Pedro Carillo i Javier Moreno. Han amonestat amb targeta groga el local Lozano (min. 40) i els visitants Rafa Usín (min. 5), Araça (min. 34) i Martil (min. 37).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut