Kherson – Barça: Classificats per a la Final Four! (2-4)

Kherson – Barça: Classificats per a la Final Four! (2-4)

Combinats amb la victòria de l’Sparta de Praga contra el Minsk, els gols de Dyego, Ferrao, Daniel i Lozano permeten als d’Andreu Plaza sumar una victòria decisiva per ser a la fase final de la Champions

Ja és definitiu: el Barça de futbol sala serà a la Final Four de la Champions 2020. S’ha consumat aquest dijous a la tarda, després de la victòria de l’Sparta de Praga contra el Minsk (2-4), l’únic equip que encara tenia alguna opció de desbancar els d’Andreu Plaza un cop sumada la segona victòria en aquesta Elite Round, contra el Kherson (2-4). Tres punts blaugrana que han arribat hores abans que el duel entre els txecs i els bielorussos i que han estat possibles gràcies als gols de Dyego, Ferrao, Daniel i Lozano, que ha igualat Wilde com a màxim golejador de la història del Barça. Això sí, no ha estat fàcil, perquè l’equip entrenat per Javi Rodríguez no ha abaixat els braços, però la victòria s’ha acabat tenyint dels colors del Barça. I amb ella, la classificació per a la tercera Final Four de forma consecutiva.

Alternances que es decanten del costat blaugrana

El partit que ha inaugurat la jornada en el grup del Barça ha estat un duel mogut, amb ocasions a totes dues porteries. El Barça, però, ha resultat més determinant: primer ha pogut capgirar un marcador en contra; posteriorment, ha aguantat bé l’electrònic abans de colpejar definitivament.

I és que havien passat menys de dos minuts des de l’inici quan Roninho ha posat el Kherson per davant (1-0, min 2). La reacció, immediata, ha fet que un gol de Dyego de falta col·loqués l’empat (1-1, min 3), mentre que Ferrao, amb el seu primer gol a la Champions aquesta temporada, ha fet l’1-2 (min 8).

Un resultat que no s’ha tornat a moure fins després del pas pels vestidors, perquè els dos porters s’han mostrat segurs. Però en l’inici del segon temps, el Barça ha posat la directa i, després d’ocasions de Dyego i Ferrao i de pilotes al pal d’Adolfo i Lozano, Daniel ha aconseguit ampliar distàncies (1-3, min 29) davant la insistència blaugrana.

El partit, però, no s’ha acabat aquí perquè, tot i que el Barça ha tingut ocasions per acabar de sentenciar, Zvarych ha tornat a ficar el Kherson dins del partit (2-3, min 29). De fet també ha estat a punt de fer l’empat, amb una pilota al pal, però finalment ha estat Lozano qui, a porta buida i en l’últim segon, ha transformat el 2-4 definitiu (min 40). Un gol històric per a ell, el 247è en competició oficial amb la samarreta del Barça, que catapulta el Barça cap a una nova fase final de la Champions, encara amb seu per determinar.

LA FITXA

Kherson, 2

Barça, 4

Kherson: Tsypun, Skoriy, Roninho, Volianiuk, Lanko –cinc inicial- Savenko (ps), Sorokin, Zvarych, Shoturma, Bilotserkivets, Bessalov, Korsun.

Barça: Dídac Plana, Aicardo, Dyego, Ferrao, Joselito –cinc inicial- Daniel, Adolfo, Lozano, Marcenio, Mario Rivillos.

Gols: 1-0, Roninho (min 2). 1-1, Dyego (min 3). 1-2, Ferrao (min 8). 1-3, Daniel (min 29). 2-3, Zvarych (min 32). 2-4, Lozano (min 40).

Àrbitres: Balázs Farkas, Gábor Kovács.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut