Barça – Sparta de Praga: Bon triomf en el debut a l’Elite Round (2-1)

Els gols de Dyego i Aicardo serveixen per capgirar el gol inicial de Drahovsky i donar els tres primers punts als blaugranes per apropar l’objectiu de la Final Four

El Barça ha començat amb bon peu l’Elite Round de la Champions League després de superar l’Sparta de Praga per 2-1 a Minsk. El conjunt d’Andreu Plaza s’ha imposat gràcies als gols de Dyego i Aicardo en un partit en què els blaugranes han hagut de remuntar el gol inicial de Drahovsky.

Eren conscients els culés de la importància d’aconseguir la victòria en el primer duel de l’Elite Round. Aquesta ronda no permet cap errada si es vol ser a la Final Four, ja que només el primer classificat aconseguirà el bitllet cap a la Final Four. El primer rival era perillós. Estava avisat el Barça i ho ha pogut comprovar sobre el parquet després que Drahovsky avancés al conjunt txec als dos minuts de joc.

Amb tot els blaugranes han dominat la possessió de la pilota davant un Sparta de Praga tancat al darrere esperant la seva opció al contracop. Ho intentaria Ferrao en un parell d’ocasions i també Lozano. Però no ha estat fins abans del descans quan Dyego, molt atent, ha pogut posar l’empat al marcador aprofitant un refús de Vahaia a un xut de Ferrao a la sortida d’un córner.

Remuntada i providencial Juanjo

L’estratègia ha fet als blaugranes igualar el duel. I el pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica del partit. El Barça continuava dominant la possessió amb tranquil·litat i l’Sparta intentava fer mal en jugades al contracop. Amb el pas dels minuts, el conjunt txec ha hagut d’arriscar més per buscar l’empat i a falta de tres minuts han sortit de cinc amb porter-jugador i han obligat a Juanjo a fer dues aturades de mèrit.

Al final els blaugranes han pogut certificar el triomf en el debut a l’Elite Round i sumar tres punts importants de cara a la classificació per a la Final Four. Dijous, el segon assalt davant el Kherso ucraïnès.