El Barça ja treballa a Minsk

El Barça ja treballa a Minsk

L’equip ha viatjat al matí i a primera hora de la tarda ja s’ha entrenat a l’escenari de la Elite Round

El Barça ja és a Minsk per afrontar un dels grans objectius de la temporada: obtenir el bitllet per a la Final Four. Només hi ha una manera d’aconseguir-ho: guanyar la Elite Round. A partir del proper dimecres, i en només quatre dies, l’equip s’enfronta a l’Sparta de Praga txec, al Kherson ucraïnes i a l’Stalistsa de Minsk bielorús en una competició que no dona cap marge d’error.

Viatge i primer entrenament

L’equip ha sortit a les 10h del matí de l’aeroport del Prat i ha arribat passades les 14h del migdia a Minsk en un vol xàrter que ha durant poc més de quatre hores. Amb l'expedició han viatjat els jugadors del filial Bernat Povill i Àlex Lluch, que formen part de la convocatòria de 15 disponibles, i també s'ha desplaçat el lesionat Boyis. Després de recuperar forces a l’hotel, a la tarda l’equip ja s’ha entrenat durant una hora al Palace of Sports Uruchye. Una sessió suau per estirar les cames i que també ha servit de presa de contacte amb el pavelló que serà la seu d’aquest Elite Round. 

Plaza i Aicardo, amb confiança

El tècnic del Barça arriba a Minsk “amb les millors sensacions”, i també amb el reforç moral d’haver recuperat el liderat a la lliga. Andreu Plaza avisa que el principal handicap és “el desconeixement dels rivals” i assumeix el paper de favorit. “Si fem les coses com sabem tenim moltes opcions de passar, el principal enemic som nosaltres mateixos i hem de saber gestionar les emocions per aconseguir l’objectiu que ens hem proposat”, diu Plaza.

Aicardo reconeix que serà una Elite Round molt especial pel retrobament amb els excompanys Wilde, que ara juga a l’Sparta de Praga, i Javi Rodríguez, que entrena el Kherson. “Els dos ens coneixen molt bé i això també és un problema per nosaltres”, avisa Aicardo. L’ala blaugrana té ganes de retrobar-se amb la Champions després de perdre’s la Main Round per lesió. “Està clar que és la competició que més il·lusiona, les dues últimes temporades ens hem quedat a les portes de la final i aquesta temporada tenim ganes de treure’ns l’espineta”, diu Aicardo.

El Barça ja treballa a Minsk
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut