Setmana de Champions a BarçaTV

Setmana de Champions a BarçaTV

L'Elite Round es veurà en exclusiva a BarçaTV i per 'streaming' a la plataforma web BarçaVídeo

BarçaTV oferirà en directe i en exclusiva els tres partits del Barça a l'Elite Round de la UEFA Futsal Champions League contra l’Sparta de Praga de Wilde (dimecres, 15 h), el Kherson de Javi Rodríguez (dijous, 15 h) i el FC Stalitsa Minsk (dissabte, 12.30 h).

Els partits del Barça de futbol sala a la Champions també es podran veure en directe per streaming a través de la plataforma web Barça Vídeo. L'Elite Round, que es disputa a Minsk entre el 20 i el 23 de novembre, és una fase decisiva que atorga un bitllet per a la Final Four de la Champions que tindrà lloc el proper mes d’abril (seu per determinar).

Calendari i sistema de competició

El programa de l'Elite Round de la UEFA Futsal Champions League és el següent:

Barça-Sparta Praga: Dimecres, 20/11, 15 h, en directe per Barça TV i web Barça Vídeo.

Kherson-Barça: Dijous, 21/11, 15 h, en directe per Barça TV i web Barça Vídeo.

Barça-FC Stalitsa Minsk: Dissabte, 23/11, 12.30 h, en directe per Barça TV i web Barça Vídeo.


Només el primer classificat del grup accedeix a la Final Four de la Champions, que es disputarà el proper mes d’abril (seu per determinar).

L’equip viatja dilluns a Minsk

El Barça viatja aquest dilluns a les 10 h en un vol que sortirà de l’aeroport del Prat i aterrarà a Minsk a les 14 h del migdia. L’equip s’entrenarà el mateix dilluns i també dimarts a la tarda a l’escenari del partit: The Palace of Sports Uruchye, un pavelló amb capacitat per a gairebé cinc mil espectadors i que té pista de parquet. La competició començarà dimecres i s’allargarà fins dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut