Còrdova – Barça: Reacció extraordinària (2-6)

Els blaugranes es retroben amb el triomf en el debut de Lozano a la Lliga

El Barça es retroba amb la victòria després de vèncer el Còrdova per 2-6. Els andalusos s’han avançat en el marcador amb gol de David Leal. Giasson ha marcat en pròpia porta l’empat i César ha tornat a situar el Còrdova al davant. Ferrao, de doble penal, ha anotat l’empat dos minuts abans del descans. A la represa, els blaugranes han certificat el triomf amb gols de Lozano, de nou Ferrao i Adolfo, amb un doblet.

Tot just començar, Ferrao ha donat el primer avís en la primera acció del partit: mitja volta per desfer-se de la seva marca i, en l’un contra un, Cristián ha salvat la pilota amb les cames. Malgrat el domini dels blaugranes, el primer gol ha arribat a la porteria de Juanjo. El Còrdova ha recuperat la pilota en la línia de fons i David Leal ha rematat de primeres la centrada enrere. El Barça ha intentat buscar l’empat a un amb Adolfo en una acció nascuda en el córner, Daniel, amb un xut des de la frontal, i una canonada de Ferrao directe a l’escaire que ha aturat amb la mà el porter local. El Còrdova, tot i debutar aquesta temporada a la Primera Divisió, està sent una de les sensacions d’aquest inici de Lliga.

Un final de primer temps de bogeria

En el minut 15, d’una acció de Rivillos ha nascut l’1-1. Des de la banda dreta, el 10 del Barça ha enviat un xut creuat que ha acabat marcant-se en pròpia porta Giasson. Just en l’acció següent, els andalusos ha tornat a col·locar-se al davant en el marcador amb un gol de César, molt semblant al que 15 segons abans havia anotat Rivillos. El Còrdova, que al cap de tres minuts de partit ja havia comès tres faltes, ho ha acabat pagant car. Els últims cinc minuts de la primera part els ha disputat amb cinc faltes comeses. Unes mans de Keko han provocat el doble penal que ha anotat Ferrao per situar el 2-2 amb el qual els jugadors han marxat al descans.

Debut immillorable de Lozano

Sergio Lozano, que ha debutat a la Lliga aquesta temporada després de superar la lesió a la cuixa dreta que el va mantenir allunyat de les pistes sis setmanes, ha tornat per la porta gran. El ‘búfal’ ha caçat un refús de la defensa andalusa a xut de Ferrao i, de primeres, ha enviat un xut per col·locar els blaugranes per davant en el marcador per primer cop. Cinc minuts després, Giasson ha comès mans a l’interior de l’àrea i Ferrao, enganyant totalment Cristian, ha situat el 2-4 favorable per als blaugranes. Els locals han buscat reduir la distància en el marcador jugant amb el porter-jugador i el Barça ho ha aprofitat per situar el 2-6 definitiu, amb gol d’Adolfo, per aconseguir la sisena victòria de la Lliga.

Còrdova, 2

Barça, 6

Còrdova: Cristian, Jesús Rodríguez, Manu Leal, César i Koseky –cinc inicial. Nono, Pablo del Moral, Juanra, David Leal, Keko, Javi Sánchez i Giasson.
Barça: Juanjo, Boyis, Lozano, Joselito i Ferrao –cinc inicial. Àlex Lluch, Dyego, Arthur, Roger, Daniel, Adolfo i Rivillos.
Gols: 1-0, David Leal (min 7); 1-1, Giasson p.p. (min 15); 1-2, César (min 15); 2-2, Ferrao (min 18); 2-3, Lozano (min 23); 2-4, Ferrao (min 28); 2-5, Adolfo (min 34); 2-6, Adolfo (min 40).
Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez Molina. Han amonestat amb targeta groga els locals César, Giasson i Cristian i el blaugrana Joselito.