Lozano rep l’alta i viatja a Còrdova

Lozano rep l’alta i viatja a Còrdova

El Barça recupera el capità per a la visita històrica a Vista Alegre

Primera visita del Barça a la pista del Còrdova l’any del debut del conjunt andalús a Primera Divisió. És una ocasió especial, com ho demostra el fet que les entrades per al partit es van esgotar en menys d’una hora i que Vista Alegre, amb capacitat per a 3.500 espectadors, estarà ple a vessar. Serà el cinquè partit com a local del Còrdova, que arriba amb moral després de remuntar i guanyar per 3-2 l'O Parrulo en l’últim partit. Fins ara, bon balanç a Vista Alegre del conjunt que entrena Miguel Ángel Martínez, Maca: dues victòries (Xota i O Parrulo); i dues derrotes (Inter i ElPozo).

Lozano debutarà a la Lliga

Sergio Lozano és la gran novetat a la convocatòria del Barça. El capità ha rebut l’alta sis setmanes després de lesionar-se a la cuixa dreta i tindrà l’oportunitat de debutar a la Lliga a Còrdova. També ha entrat a la llista el porter del filial Àlex Lluch en el lloc de Dídac Plana, que acaba de ser pare. Segueixen de baixa per lesió Marcenio, Esquerdinha i Aicardo.

“Em trobo físicament molt bé i amb moltes ganes d’ajudar l’equip; m’hauria agradat tornar abans però no serveix de res mirar cap al passat i ja només em fixo en el futur i en els reptes que afrontem a partir d’ara”, diu Lozano. “El Còrdova és un exemple per a tots els equips que pugen, tenen sempre el pavelló ple i han demostrat a la pista que es volen quedar a la categoria, tenen una actitud exemplar i segur que ens ho posaran molt complicat”, adverteix el capità.

Plaza, cautelós

“El Còrdova és un equip molt competitiu, amb molts jugadors de casa i molt implicats en el projecte i no tenen res a perdre contra nosaltres i això els fa molt perillosos”, diu el míster del Barça sobre el rival d’aquest dissabte. “El pavelló estarà ple i hi haurà un gran ambient. Còrdova és un lloc amb molta tradició de Futsal i és molt important per a la ciutat tenir un equip a Primera”, adverteix Plaza. El tècnic també celebra el retorn de Lozano i es marca un objectiu abans de l'Elite Round: “Seria molt important per nosaltres guanyar els tres partits de Lliga que venen abans de la Champions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut