Ayat – Barça: Classificats per a l’Elite Round (1-7)

Els d’Andreu Plaza superen amb molta claredat el segon matx de la Main Round i obtenen el bitllet per a la ronda següent com a primers classificats de grup

Un triomf que val un bitllet per a l’Elite Round. El Barça de futbol sala s’ha imposat en la jornada 2 de la Main Round i ho ha fet amb contundència davant l’Ayat (1-7) amb un hat-trick de Daniel, un doblet d’Adolfo i els gols de Joselito i Dídac. Amb aquest triomf els blaugranes certifiquen l’accés a l’Elite Round i, a més, ho fan com a primers classificats de grup ja de forma matemàtica després de la victòria del Tyumen sobre el Vytis (2-4)

Superioritat transformada en gols

Els homes d’Andreu Plaza han transformat la superioritat des de l’inici en ocasions de perill. Marcenio ha enviat la primera pilota al pal al minut 3. Tot i la primera arribada de l’Ayat els blaugranes han continuat buscant la porteria visitant fins que ha arribat el primer gol culer. En un córner servit per Roger l’ha rematat Adolfo al minut 6. A partir del gol els blaugranes han continuat buscant ampliar la diferència amb clares arribades de perill.

El 0-2 ha arribat en una rematada de Daniel davant del porter. Boyis ha estat a punt de situar el tercer gol culer, però la pilota no ha entrat per ben poc. En una nova jugada assajada de córner Joselito ha marcat la seva segona diana de la tarda (0-3, min 15). El domini i el control del partit era blaugrana i, en una de les moltes arribades culers, Daniel ha marcat el 0-4, aprofitant l’assistència de Ferrao. En els darrers minuts de la primera meitat l’Ayat ha tret el porter-jugador.

Sentencien el triomf i la classificació

Els primers compassos de la primera meitat han estat de control de les arribades de l’Ayat. Tot i així, els blaugranes han sabut recuperar el control del matx i han pogut ampliar la golejada amb les dianes de Daniel, que certificava així el seu hat-trick particular al minut 28 (0-5).

Els d’Andreu Plaza han seguit controlant les ocasions i, aprofitant el porter-jugador rival, Dídac Plana ha situat el 0-6 amb una diana de porteria a porteria. El Barça de futbol sala tindria temps per situar el 0-7, just abans del gol rival que ha suposat el definitiu 1-7. Amb aquest triomf els blaugranes es classifiquen per a l’Elite Round i el proper partit de la Main Round serà aquest divendres davant FK Vytis (18.00 hores), equip amfitrió. Amb el triomf del Tyumen davant el Vytis els blaugranes han certificat la primera posició.

Ayat, 1
Barça, 7

Ayat: Smolin, Valiullin, Kacher, Ryndin i Agapov –cinc inicial-, Gurov, Matheus Preá, Turegazin, Lopatyuk i H. Bolt.

Barça: Dídac, Marcenio, Daniel, Joselito i Ferrao –cinc inicial-, Dyego, Rivillos, Arthur, Roger, Boyis i Adolfo.

Gols: 0-1, Adolfo (min 6); 0-2, Daniel (min 11); 0-3, Joselito (min 15); 0-4, Daniel (min 17); 0-5, Daniel (min 28); 0-6, Dídac Plana (min 36); 0-7, Adolfo (min 40); 1-7, Ryndin (min 40).

Àrbitre: Ozan Soykan i Trayan Enchev. Ha amonestat amb targeta groga Adolfo.