Barça – MFK Tyumen: Solidesa blaugrana per començar amb bon peu (1-0)

Els culers han superat al campió rus per la mínima gràcies a un gol de Marcenio, iniciant així de la millor manera la Main Round de la Champions

El Barça ha començat la Champions amb bon peu. Els homes d'Andreu Plaza han superat per la mínima al MFK Tyumen (1-0) en un partit molt disputat fins al final i on la gran solidesa defensiva blaugrana ha acabat sent clau per emportar-se la primera victòria. Un gol de Marcenio als set minuts de joc ha acabat decidint el primer partit de la Main Round, i permet als barcelonistes començar la UEFA Futsal Champions League de la millor manera.

Gol inicial blaugrana

El matx ha començat amb força igualtat, amb el Barça intentant arribar a la porteria rival però sense acabar de trobar forats en la defensa russa. Tot i així, el gol ha arribat ràpidament mitjançant Marcenio, que després d'una bona combinació amb Joselito, ha batut amb qualitat a Loginov (1-0, min 7). Just després del gol, el brasiler ha estat a punt d'anotar el segon, però la seva rematada s'ha estavellat al pal.

Amb els culers manant al marcador, el domini encara ha estat major, però sense acabar de culminar-ho amb ocasions clares. D'altra banda, el Tyumen ha intentat fer mal a partir de contracops, però Juanjo, molt segur sota pals, ha detingut les arribades del conjunt rus. Així doncs, el duel ha marxat al descans amb l'1-0 i amb un Barça molt sòlid en defensa, sense gairebé permetre atacar amb perill al rival.

Providencial Juanjo

El segon temps ha iniciat amb diverses ocasions de gol (amb Adolfo, Ferrao, Rivillos i Dyego com a protagonistes) i amb el Barça força endollat en atac en busca del segon, però el Tyumen també ha obligat a Juanjo a fer intervencions de molt mèrit. Amb els dos porters com a protagonistes, el Barça seguia tenint més ocasions clares, però el marcador no ha tornat a moure's. A falta de poc més de dos minuts, el conjunt rus ho ha intentat amb porter-jugador, però la bona defensa culer, sumada a les grans intervencions de Juanjo, que ha fet un autèntic recital, han acabat mantenint la porteria a zero. Finalment, victòria blaugrana (1-0) i primera victòria a la Champions. Dimecres, serà el torn de la segona jornada davant l'Ayat de Kazakhstan (15.30 hores), el qual serà de nou un partit complicat per als d'Andreu Plaza.