Debut complicat a la Champions contra el Tyumen

Debut complicat a la Champions contra el Tyumen

El Barça s’estrena contra el campió rús en una Main Round que no deixa cap marge d’error per intentar assolir l’objectiu d’acabar primers de grup (dimarts, 15:30h, BarçaTV)

“És obligatori classificar-nos, però l’objectiu és fer-ho com a primers de grup i, en aquest sentit, el Tyumen és el rival a batre”, avisava Andreu Plaza a la prèvia. El tècnic del Barça sap de la importància de començar amb bon peu la competició europea contra el rival més perillós del grup. “Són un equip molt potent, que domina el joc amb el porter-jugador i que ens obligarà a rendir al màxim nivell si volem guanyar-los”, explica Plaza. Els dos jugadors més destacats del Tyumen són l’ala Antoshkin i el pivot Bruno Taffy, ex de Movistar Inter i de Palma Futsal.

L’exequip de Ferrao

El brasiler Ferrao va jugar al Tyumen rus durant tres temporades, entre el 2011 i el 2014, just abans de fitxar pel Barça. Ferrao va fitxar pel conjunt rus amb només 21 anys, procedent del Joinville brasiler, i amb el Tyumen es va proclamar màxim golejador de la lliga russa. “Estic molt agraït al Tyumen perquè allà hi vaig passar tres anys magnífics i és l’equip que em va acabar obrint les portes del Barça”, recorda Ferrao.

Adaptació positiva

Aquest dilluns el Barça ja s’ha entrenat al Jonavos Arena, l’escenari de la Main Round. És un pavelló modern i funcional, amb capacitat per a 2500 espectadors i pista de parquet. L’equip afronta el repte amb confiança després d’un començament impecable de lliga: líders i cinc victòries en cinc partits. Per contra, el Barça continua arrossegant tres baixes molt importants i Plaza ha tirat del filial i s’ha endut a Lituània a Cerón, Povill i Lluch per cobrir les absències per lesió de Lozano, Aicardo i Esquerdinha.

En directe, per BarçaTV

Tots els partits de la Main Round s’oferiran en directe I en exclusiva per BarçaTV i per la plataforma web Barça Vídeo: Barça-Tyumen (dimarts, 15:30h), Ayat-Barça (dimecres, 15:30h) i Vytis-Barça (divendres, 18h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut