Barça - Jaén: Invictes abans de jugar la Champions (3-1)

Els gols de Roger, Dyego i Ferrao permeten als blaugranes sumar la cinquena victòria a la Lliga

Cinc partits i cinc victòries. El Barça només sap sumar de tres en tres en aquest inici de Lliga. Després de vèncer el Cartagena, el Saragossa, l'O Parrulo i el Ribera Navarra, ha arribat el torn del Jaén. Roger, en el primer temps, i Dyego i Ferrao, en el segon, han estat els golejadors blaugrana, mentre que Fran Peña ha anotat el gol per al Jaén. Aquesta victòria arriba just abans de l'inici de la Champions, en què els d'Andreu Plaza debutaran contra el Tyumen rus aquest dimarts.

Ben aviat, Roger ha obert la llauna al Palau Blaugrana. El 4 blaugrana ha desviat un xut potent i llunyà de Daniel que li ha permès anotar el seu tercer gol en aquesta temporada. Amb l'1-0 al marcador, la intensitat s'ha duplicat fins que el Jaén s'ha col·locat amb cinc faltes als onze minuts de partit. Els d'Andreu Plaza han aprofitat aquesta circumstància per posar en perill la porteria de Fabio, però sense èxit. A tres minuts per al final, el porter visitant ha cedit l'esfèrica a Fran Peña que, després de desfer-se de Rivillos, ha aconseguit batre Juanjo. La resposta blaugrana ha estat immediata: Roger estavellant la pilota al travesser i Ferrao xutant a la mitja volta des de la frontal. Pràcticament, sense temps per a res més, Juanjo ha salvat el Barça amb una doble aturada prodigiosa en els últims segons de la primera meitat per mantenir l'1-1 al descans.

Dyego i Ferrao sentencien a la represa

Tot just a la represa, Dyego ha tornat a col·locar als blaugranes al capdavant del marcador amb un autèntic golàs. El capità, partint des de la banda esquerra, ha traçat la diagonal amb un canvi de ritme i, amb un xut ras i creuat, ha batut Fabio per situar el 2-1. El Jaén ha intentat tornar a posar l'empat al marcador situant els cinc jugadors de pista. I el gol ha arribat, però del cantó blaugrana. Ferrao, que mai falta a la seva cita amb el gol, ha finalitzat per sobre de Fabio una pilota assistida per Rivillos.

LA FITXA

Barça, 3
Jaén,
1

Barça: Juanjo, Marcenio, Daniel, Joselito, Ferrao –cinc inicial– Dídac, Roger, Boyis, Dyego, Adolfo, Rivillos, Joselito, Arthur i Marcenio.
Jaén: Fabio, Mauricio, Brandi, Míchel, Maico –cinc inicial– Mauricio, Chano, Campoy, Víctor Montes, Carlitos, Fran Peña, Gozi i Piqueras.
Gols: 1-0, Roger (min 6); 1-1, Fran Peña (min 17); 2-1, Dyego (min 23); 3-1, Ferrao (min 35).
Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sáinz. Groga al visitant Míchel.