A mantenir la ratxa contra el Jaén

A mantenir la ratxa contra el Jaén

El Barça necessita la victòria per consolidar el liderat i agafar impuls de cara a la Champions que comença la setmana que ve (divendres, 20.45h, Palau Blaugrana)

El futbol sala torna al Palau aquest divendres amb un apassionant Barça-Jaén, en el que serà l’últim partit abans de l’inici de la Champions la setmana que ve a Lituània. El Barça, que ha jugat un partit més, és líder sòlid amb quatre victòries en quatre partits i una mitjana golejadora de gairebé sis gols per partit. El rival, el Jaén, és sisè a la classificació amb 4 punts sobre 9 possibles. La victòria, doncs, és imprescindible per consolidar el liderat i agafar impuls de cara a l’inici de la competició europea. Per a aquest partit, Plaza recupera Boyis, que es va perdre l’últim partit a Tudela per sanció. El Jaén també té les baixes de Bingyoba i Dani Martín.

“Només hi ha el Jaén”

“Ens equivocaríem molt si comencem a pensar en la Champions i no posem els cinc sentits en el Jaén. La Lliga està molt igualada i no podem fer cap concessió, i menys contra un rival molt competitiu i que sempre ens causa problemes”, avisa Andreu Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut