O Parrulo Ferrol – Barça: Un líder sòlid (4-6)

Els d’Andreu Plaza sumen tres punts més a l'LNFS, aquest cop en un duel que s’ha acabat complicant però que els blaugrana han acabat guanyant a base de caràcter. Ferrao (x2), Daniel, Adolfo, Marcenio i Dyego, els golejadors.

Tres de tres i el Barça compta les jornades disputades fins ara amb victòries. L’última, la que ha aconseguit al Municipal A Malata, contra l’O Parrulo Ferrol, en un duel que s’ha complicat en la segona part, amb un hat-trick d’Adri i un gol de Saura, però en què les dianes de Daniel i Ferrao, en el primer temps, i d’Adolfo, Marcenio, Dyego i novament Ferrao, en el segon, han estat decisives. Un triomf complicat, que s’ha hagut de guanyar en més d’una ocasió, però que permet al Barça seguir liderant la classificació de l'LNFS, empatat a punts amb l’Inter però amb més gols a favor.

Tot això ha passat en un duel de la jornada 3 que semblava que ràpidament es deixava vist per sentència. De fet, el resultat al descans ha donat un primer avantatge als d’Andreu Plaza (0-2), després d’un primer temps amb minuts de qualitat. Els blaugrana, efectius en atac, amb bona mobilitat i sòlids en defensa, han vist com un gol de Daniel en una jugada d’estratègia ha obert la llauna quan només s’havien disputat 15 segons del partit (0-1, min 1). Minuts més tard, una transició entre el mateix Daniel i Ferrao ha acabat amb el gol d’aquest últim, amb un xut potent lluny de l’abast d’Illi (0-2, min 9).

Reacció local a la represa

Tot i que les ocasions s’han anat succeint, no ha estat fins a la segona meitat quan el Barça ha pogut ampliar encara més les distàncies. I ho ha fet mitjançant Adolfo, que ja suma cinc gols a l'LNFS, amb una rematada de voleia (0-3, min 24).

Però, per contra del que semblava, el marcador encara ha viscut diversos moviments. Especialment del cantó local. Primer, amb un gol d’Adri, el seu primer de la tarda, que ha reduït les diferències (min 1-3, min 25). Marcenio, en la següent jugada, ha tornat a distanciar el Barça amb una gran definició després d’una assistència de Ferrao (1-4, min 25), però dos gols més d’Adri –el segon, quan el Barça jugava amb inferioritat per la vermella directa de Boyis- han deixat el partit molt obert (3-4, min 30).

El Barça respon dues vegades més

Però els catalans, que volien mantenir el coliderat després de la victòria de l’Inter, no han deixat escapar els tres punts. No ho han tingut fàcil. Malgrat tot, primer Dyego, amb un gol que ha fet justícia al seu bon partit (3-5, min 33), i després Ferrao, que ha transformat un doble penal (4-6, min 39) just després que Saura posés el 4-5 a 25 segons per al final, han acabat d’enviar el triomf cap a Barcelona.

LA FITXA

O Parrulo Ferrol, 4

Barça, 6

O Parrulo Ferrol: Illi, Adri, Saura, Rahali, Hélder –cinc inicial– Diego Núñez, Isma, Miguel, Iván Rumbo, Raúl.

Barça: Dídac, Daniel, Ferrao, Joselito, Marcenio –cinc inicial– Aicardo, Dyego, Roger, Adolfo, Boyis, Rivillos.

Gols: 0-1, Daniel (min 1); 0-2, Ferrao (min 9); 0-3, Adolfo (min 24); 1-3, Adri (min 25); 1-4, Marcenio (min 25); 2-4, Adri (min 28); 3-4, Adri (min 30); 3-5, Dyego (min 33); 4-5, Saura (min 40); 4-6, Ferrao (min 40).

Àrbitres: Gónzalez Moreta, Sánchez Chamorro. Groga a Adri, Isma, Miguel, Diego Núñez (O Parrulo); i Ferrao (Barça). Vermella per a Boyis (Barça).