Barça - Fútbol Emotion Zaragoza: Reacció de líder en l'estrena al Palau Blaugrana (4-1)

Barça - Fútbol Emotion Zaragoza: Reacció de líder en l'estrena al Palau Blaugrana (4-1)

Els blaugrana sumen la segona victòria de la temporada amb gols de Roger, Joselito, Ferrao i Aicardo

Com a casa enlloc. El Barça s'ha fet fort en el retorn al Palau Blaugrana i ha sumat la segona victòria de la Lliga. Tot i el gol inicial del Futbol Emotion Zaragoza, el Barça ha demostrat el seu gran potencial i ha capgirat el marcador amb els gols de Roger, Joselito, Ferrao i Aicardo per situar el 4-1definitiu al marcador.

90 dies després, el Barça ha tornat a jugar al Palau Blaugrana. Després que les plantilles de les categories inferiors es presentessin davant l'afició, la plantilla del primer equip ha ofert la Supercopa d'Espanya guanyada contra ElPozo Múrcia (4-3) el passat 7 de setembre. Així com, també, JuanjoFerraoLozanoAndreu Plaza han sigut homenatjats pels premis que els designaven com els millors de la temporada 2018/19. Amb tot, el Fútbol Emotion Zaragoza ha aconseguit avançar-se al marcador en una acció aïllada. Iván Bernad ha enviat una pilota llarga que ha aprofitat Esteban per col·locar el 0-1 després d'una gran acció individual. La reacció blaugrana ha arribat ràpidament. Roger ha culminat una gran acció coral de l'equip situar l'empat a un amb un xut al primer pal des de la banda esquerra de l'atac.

Gran reacció a la represa

Tot just començar el segon temps, el Barça ha capgirat el marcador: en sis minuts, els d'Andreu Plaza han anotat tres gols. Joselito ha finalitzat de primeres una passada filtrada de Ferrao de banda a banda de l'atac per fer el 2-1. El mateix Ferrao ha anotat el 3-1 després de culminar un contraatac amb Daniel i Aicardo ha marcat, des de camp propi i a porteria buida, el 4-1 aprofitant el joc de cinc dels visitants. En els darrers instants de partit, el Zaragoza ha provat de buscar les pessigolles als blaugranes amb el porter-jugador, pero la gran concentració defensiva de l'equip ha mantingut el resultat a l'electrònic.

LA FITXA

FC Barcelona, 4
Fútbol Emotion Zaragoza, 1

Barça: Juanjo, Marcenio, Daniel, Joselito, Ferrao –cinc inicial– Aicardo, Roger, Boyis, Dyego, Adolfo, Arthur i Dídac.
Saragossa: Iván Bernad, Pedro Cary, Retamar, Esteban, Adri Ortego –cinc inicial– Villanueva, Tabuenca, Víctor Tejel, Richi Felipe, Adrián Pereira, Javi Alonso i Trasobares.
Gols: 0-1, Esteban (min 9); 1-1, Roger (min 13); 2-1, Joselito (min 22); 3-1, Ferrao (min 24); 4-1, Aicardo (min 26)
Àrbitres: Juan Cerdá i Martínez García. Groga a Víctor Tejel i Pedro Cary del Zaragoza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut